«Snørte han høyreskoen på venstrefoten og omvendt?»

Én spiller får karakteren 1 på Brann-børsen.

STOLPE: Erdin Demir får den tvilsomme æren av å få en «stolpe» på BT-børsen etter 0-4 hjemme mot Sogndal.
Publisert: Publisert:
Kenney Udjus
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

3 Kenneth UdjusHalvklarte før 0-1, men måtte gi tapt på returen. Tapte duellen med Otoo på 0-2. Hadde noen viktige redninger, men fortsatte å gi mange returer.

Les også

Dette laget går inn i norgeshistorien som det pinligste noen gang

Amin Nouri.

3 Amin NouriHårreisende plassering på corneren før Sogndal doblet ledelsen. Spilte seg noe opp etter pause. Stort sett ok defensivt.

Vadim Demidov.

4 Vadim DemidovBest av de fire bak, men det sier ikke veldig mye. Bortimot god da han ble flyttet frem som anker på midten. Siden stopper igjen.

BoRS_BRANN_Knudsen.JPG

3 Fredrik KnudsenUkomfortabel langs bakken, og i luften hadde han omtrent ingenting å gripe fatt i. Da var han feil mann på rett plass. Byttet ut før pause.

Erdin Demir.

1 Erdin DemirSnørte han høyreskoen på venstrefoten og omvendt? 1. omgangen er da noe av det verste en back har prestert for Brann i moderne tid.

Kasper Skaanes.

2 Kasper SkaanesFullstendig anonym i veldig lange perioder av kampen. Tapte duellene, var ikke tett nok i presset og ble hoppende imellom.

Bismar Acosta

2 Bismar AcostaBle knust av Opseth i duellen før 0-1. Spilte elendig som anker på midten, og byttet med Demidov. Tapte duellen foran 0-3. Elendig.

BoRS_BRANN_Haugen.JPG

2 Fredrik HaugenKlaget på dommeren. Forferdelig pinglete og direkte svak før pause. Aldri i nærheten av å prege kampen, rundspilt og ydmyket.

Erik Huseklepp

3 Erik HusekleppFikk nesten aldri ballen. Måtte få tak i den selv. Forsøkte å utrette noe, men klarte ikke å levere. Virket tidvis paralysert. Likevel en av de minst svake!

Marcus Pedersen

2 Marcus PedersenVirket hissig på grøten helt i starten, men hadde lite å jobbe med. Siden ble det mest etterslenger både mot motspillere og dommeren.

Azar Karadas

2 Azar KaradasHadde alvorlige problemer defensivt. Når han da knapt nok vant en duell, sier det seg selv at her var det lite å rose. Bedre som spiss, heldigvis.

Innbyttere:

Jonas Grønner for Knudsen fra 45. 4. Gjorde en helt grei, stabiliserende jobb.

Kristoffer Larsen for Pedersen fra 46. 3. Tam i duellspillet, forsvant fort.

Alejandro Castro for Karadas fra 66. Ham så vi ikke.

Publisert: