Solskjær avfeier kritikken fra TV 2-ekspert: - Faller på sin egen urimelighet

— Ivar Hoff hadde sikkert sin filosofi en gang i tida. Jeg vet ikke når han sluttet som fotballtrener, sier Ole Gunnar Solskjær.

Ivar Hoff mener at Molde mangler kvalitet, struktur og organisering. Det mener Ole Gunnar Solskjær faller på sin egen urimelighet.
  • Trond Hustad
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

MOLDE (Rbnett): TV 2-ekspert Ivar Hoff rettet kraftig kritikk mot Ole Gunnar Solskjærs taktiske disposisjoner i Nettavisen fredag. Hoff hevdet blant annet at Molde-laget mangler «kvalitet, struktur og organisering».

— Jobben hans er å skape debatt, og det er greit. Men akkurat dette kommenterer jeg ikke, fordi det faller på sin egen urimelighet. Vi har mange gode spillere som jeg stoler på, og jeg er glad for at jeg har det laget jeg har, sier Solskjær.

Les også

Diouf skal spille mot Molde i testimonial

— Det er mange som har reagert på de store utskiftningene du kan gjøre i laget fra kamp til kamp. Hoff mener Molde rullerer for mye, spesielt defensivt?

— Det er flere grunner til at vi har stilt med forskjellige firere bak. Jeg kan ikke gjøre noe med at et SAS-fly med Vegard (Forren) om bord blir kansellert før Sarpsborg-kampen. Jeg kan ikke gjøre noe med at Isak (Ssewankambo), eller Knut Olav (Rindarøy) eller Joona (Toivio) har vært skadet. Og jeg kan ikke la være å bytte spillere når noen står over med gule kort, sier Solskjær.

Han ser ingen grunn til å diskutere detaljene i Moldes strategi med Ivar Hoff.

— Jeg har min filosofi på hvordan jeg behandler spillere i ei gruppe, og Ivar Hoff hadde sikkert sin filosofi en gang i tida. Jeg vet ikke når han sluttet som fotballtrener, det husker jeg ikke.

Les også

Molde byr ikke på kanadisk spissjuvel

— Har det vært kamper der du har rullert for mye på laget?

— Hvis du ser litt nøye på seriekampene så finner du ut at jeg ikke har rullert så mye uten at jeg har vært nødt til det av ulike årsaker. Men jeg ser at cupkampene også blir trukket inn her. Det er ikke rotasjon, det handler om at de som ikke spiller så mye i Tippeligaen skal få sjansen til å vise seg verdig. Det er det ikke så mange som har gjort, og derfor har det vært færre skifter på serielaget enn sist jeg trente Molde.

- Men dere har sluppet inn 15 mål på ti kamper?

— Ja, og vi leter alltid etter defensive forbedringer. Så langt har en ganske stor prosentandel av sjanser imot ført til scoring. Motstanderne våre har hatt for god uttelling, og det er ikke bra nok. Men vi har også scoret 22 mål, som er flest av alle lagene. Vi er i underholdningsbransjen, og jeg vil heller vinne 4-2 enn 1-0. Vi skal være et attraktivt lag, det er vårt ansvar overfor publikum. Mot Strømsgodset sist tror jeg mange fikk se hva vi har lyst til å stå for. Og det er hurtig og underholdende angrepsspill, sier Ole Gunnar Solskjær.

PS: Ifølge Wikipedia har Ivar Hoff trent Mjøndalen, Brann, Skeid, Aurskog, Eik, Lillestrøm og Raufoss. Han sluttet etter at han trakk seg som HamKam-trener i 1997, fire måneder etter at han ble ansatt.

Publisert

Eliteserien

SVUTMP
1Molde18133238172142
2Lillestrøm17114232151737
3Bodø/Glimt17104344192534
4Rosenborg1787231201131
5Viking188553225729
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om dette temaet

  1. Solskjær: - Spiller med en intensitet som er super å se på

  2. «Sånn ja, Molde, nå kjenner vi dere igjen»

  1. Eliteserien
  2. Molde FK
BT anbefaler

Naboene er luta lei. – Jeg ser folk komme bort her og så bare løpe igjen, fordi det stinker så fælt.

Mannskapet på turistbåten «Eric Bloodaxe» mener stanken av boss fra Mathallen gjør dem uvel og skremmer turister.

LES SAKEN