Redknapp skal hjelpe Huseklepps Portsmouth

<p>— Klubben må reddes, sier eks-manageren.</p>

Tottenham Hotspur's manager Harry Redknapp arrives at the dug-out before the start of their English FA Cup fifth round replay soccer match against Stevenage at White Hart Lane, London, Wednesday, March 7, 2012. (AP Photo/Sang Tan)
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ti år gammel

Den sparkede Tottenham-sjefen Harry Redknappvil nå hjelpe sin gamle klubb, Portsmouth, fra å gå konkurs.

Portsmouth har slitt med store økonomiske problemer og står i fare for å bli slått konkurs. Klubben har fått en frist til 10. august. Da må klubben ha finansene i orden.

Det er her Redknapp kommer inn.

Skylder lønn

Klubben skylder blant annet to spillere, Nwankwo Kanu og Tal Ben Haim, hver rundt 30 millioner kroner i lønn.

— Jeg vil ta kontakt med Kanu for å se om han er villig til å inngå et kompromiss med klubben. I tilfellet Tal Ben Haim så skjønner jeg godt at spillere med en kontrakt ønsker å få lønn som avtalt. Men hvis klubben må kaste inn håndkleet får de ikke ett øre. Spillerne må tenke seg om , sier Harry Redknapp til ESPN.

Harry Redknapp var sjef for klubben mellom 2002 og 2008 før han fikk jobben i Tottenham.

- Portsmouth må reddes. Klubben har lange tradisjoner og det vil være en katastrofe dersom de forsvinner , sier Redknapp.

Selv om Redknapp har et hjerte for klubben har han ikke egne penger å bruke for å redde dem.

— Det må finnes en gruppe mennesker der ute som kan tenke seg å ta over klubben billig og redde dem, sier Redknapp.

Huseklepps fremtid usikker

Erik Huseklepp er fortsatt klubbens eiendom, men vil mest sannsynlig flytte på seg innen rimelig tid. Brann jobber stadig for å hente ham hjem, og har allerede diskutert de personlige betingelsene med Huseklepp selv. Næringslivet i Bergen ventes å bidra med finansieringen av Huseklepps lønn. Dersom Portsmouth går konkurs, vil det kunne skyte fart i en overgang.

Publisert: