Ønsker flere A-lagsminutter

<p><strong>Valestrand Hjellvik — Brann 2 0-3:</strong> Bjarte Haugsdal scoret to for Brann 2 i kveld.</p>

Fotball , 18. juli 2011 , Tippeligaen Eliteserien , Fredrikstad - Brann 4-2Bjarte Haugsdal , Brann
  • Mads Bøyum
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over ti år gammel

Brann 2 hadde få problemer med å slå bunnlaget Valestrand Hjellvik i kveldens tredjedivisjonskamp. Rødtrøyene vant 3-0, og fikk dermed en fin start på den spennende høstsesongen, hvor alt vil dreie seg om opprykkskampen mellom Brann 2, Staal Jørpeland og Fyllingen. Seieren førte Brann-rekruttene forbi Staal og opp på førsteplass i avdelingen.

To av dagens mål var signert Bjarte Haugsdal. Han håper å spille en viktigere rolle for A-laget i høst, enn han har gjort så langt.

— Jeg har så klart lyst å spille mest mulig A-lagsfotball, og mer enn jeg har gjort så langt. Men det er opp til Rune (Skarsfjord), og jeg vet jeg bare må jobbe hardt på hver eneste trening og tenke på utviklingen min, sier 21-åringen.

  • Vi følger Brann: Siste nytt om klubben her

Like mål

Han beskriver dagens mål som nesten identiske.

— Begge to kom etter innlegg fra siden, som ble slått bak forsvaret deres. Jeg trengte egentlig bare å forlenge dem inn i mål, én gang med foten og én med hodet, sier Haugsdal, som scoret Branns første og siste på Osterøy. Målet i midten var et skudd fra Kjetil Kalve som snek seg under keeper.

Haugsdal har startet én kamp, fått seks sene innhopp og scoret ett mål i eliteserien denne sesongen.

- Jeg merker at jeg bidrar mer og mer på trening, og fortsetter jeg å gi full gass der, kan det bli mer tid på banen, sier Haugsdal.

Minnemarkering

To av ofrene i Utøya-massakren, Tore Eikeland (21) og Tarald Mjelde (18) fra Osterøy, hadde sterke bånd til Valestrand Hjellvik som klubb. Derfor bar alle aktører i dagens kamp sørgebind. Før kampstart la også spillere og dommere ned hver sin rose til ære for terrorofrene.

Brann 2 (4-4-1-1): Øystein Øvretveit – Ståle Tveit, Yaw Ihle Amankwah, Lars Grorud, Lars-Henrik Skage (Jonas Grønner fra 84.) – Kjetil Kalve, Eirik Birkelund (Hans Christian Nysæther fra 60.), Kristoffer Barmen, Bjarte Haugsdal – Kristoffer Larsen – Kittiphong Pluemjai (Morten Kvist fra 76.).

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Austin drar til Kina

  2. - Det er dette Brann betaler meg for

  3. Doddo-blogg: Mange lyspunkter

BT anbefaler

Brann har åtte nye spillere siden sommeren. Bare én var i Hornelands øyne en klar forsterkning.

Brann rustet opp til høsten med åtte nye spillere, men Horneland er usikker på om laget ble forsterket.

LES SAKEN