Ring Tor Ole Skullerud, Steinar Nilsen

SUPPORTERBLOGG: Tromsø trenger en pasningssikker midtbanespiller, og Moldes Thomas Kind Bendiksen ser ut til å ha null tillitt hos Molde-trener Tor Ole Skullerud.

Tromsø-supporter Atle Jan Larsen vil ha Thomas Kind Bendiksen tilbake i TIL. Midtbanespilleren har ikke fått det til i Molde etter overgangen fra Tromsø.
  • Atle Jan Larsen
Publisert Publisert
Atle Jan Larsen
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Tiden kan være inne for at Tromsø forsøker å låne den tidligere Tromsø-spilleren.Tromsø er blant formlagene i Tippeligaen. Bare ett tap på de siste sju seriekampene gjør at tabellsituasjonen ser lysere ut, og «Gutan« kan begynne å se oppover på tabellen. Sentralt på Tromsøs midtbane har Christian Landu Landu, Remi Johansen og Marcus Hansson gjort mange gode kamper, men kanskje savner vi en spiller som kan styre tempoet i spillet, slå de avgjørende pasningene og være den kreative drivkraften i spillet.

Les også

Kind Bendiksen: - Har hatt samtaler med TIL

Har varmet Molde-benken

Thomas Kindt Bendiksen forlot Tromsø foran sesongen for å utvikle seg videre i Molde. Så langt i sesongen har han mest varmet Molde-benken, og det ser ikke ut til at Skullerud har den store troen på gutten fra Harstad. I Moldes to siste kamper, mot Haugesund i serien og FC Pyunik i kvalifiseringen til Champions League, har heller ikke Kind Bendiksen fått plass på Moldes benk. Slik bør det ikke fortsette for en spiller som så sent som i 2013 var med i Høgmos landslagstropp.

Kind Bendiksen kjenner Tromsø. Og et utlån, ut sesongen, kan være fornuftig for spilleren, Tromsø og ikke minst Molde. Tromsø får en som kan styre midtbanen, spilleren får mye kamptrening i omgivelser hvor han er trygg og Molde får en spiller tilbake, som vil strutte av selvtillit og igjen kan ta opp kampen om en plass på Moldes midtbane.

Les også

Suksessen som ikke må bli en hvilepute for TIL

Ruben Kristiansen også aktuell

Steiner Nilsen, ring Tor Ole Skullerud og be om at Thomas Kind Bendiksen blir Tromsø-spiller ut 2015-sesongen.

Ruben Kristiansen, en annen tidligere Tromsø-spiller som sliter med spilletid i sin nye klubb, Vålerenga, kunne også vært aktuell å få på lån. Men slik situasjonen er i Tromsø nå, har ungguttene Kent-Are Antonsen og Lasse Nilsen fylt Kristiansens plass på en strålende måte. Så vi får heller håpe at Kjetil Rekdal klarer å få mer ut av én av Norges beste backer — som Kristiansen var før vi leverte han til Vålerenga.

Publisert
  1. Supporter
  2. Thomas Kind Bendiksen
  3. Tromsø IL

Les mer om dette temaet

  1. «Rart å tenke på at det bare er et drøyt halvår siden Hoseth storspilte for Stabæk»

BT anbefaler

– Skal vi sende titusener inn på det sårbare høyfjellet? Jeg mener nei.

Investoren kaller det et høyrisikoprosjekt. Ordføreren klager over mørkemenn.