«Lillebror» lover å ikke kritisere Start i media i hele år

Fløys supportergjeng har bestemt seg for å drive aktiv nødhjelp for Start denne sesongen.

ENGASJERT SUPPORTERGJENG: Rægestimen, Fløys supportergjeng, lover å støtte Start denne sesongen.
  • Håvard Karlsen
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Rægestimen har jevnlig kommet med stikk mot storebror Start de siste årene. Nå tar Fløys supportergjeng grep for å bedre forholdet.

— Vi har tidligere kommet med sterk kritikk av Start og deres forhold til naboklubbene, men når vi ser at storebror er i ferd med å gå dukken er vi selvsagt villige til å brette opp ermene og gi dem vår støtte, skriver Rægestimen i en e-post til Fædrelandsvennen.

Supportergrupperingen peker på det faktum at Start ligger langt nede økonomisk, og at klubben streber med å holde hodet over vannet.

— Vi har tidligere noe motvillig levert fra oss John Olav Norheim til Start og nå har vi gitt fra oss den meget talentfulle superspissen Lasse Sigurdsen. Dette er i høyeste grad Fløy og deres supporteres bidrag til å være med på en stor redningsaksjon for Sørlandets flaggskip, skriver Rægestimen.

Les også

Tidligere leder tilbake til Start

Treningskamp

Norheim kom til Start før 2014-sesongen, og før året sesong ble han tatt opp i A-stallen. Sigurdsen ble hentet i forrige uke, og går rett inn i toppspillergruppa.

— Eneste måte å redde Start på er å bidra med spillere som har en lokal forankring. Dette er den eneste muligheten for Start å oppnå høye publikumstall på. De lokale spillerne må få spilletid og få lov til å briljere på landets høyeste nivå, står det å lese i e-posten.

Rægestimen håper Start vil unngå flere "floppkjøp", som knekker klubben økonomisk.

— Får sørlendingene spilletid skal du ikke se bort fra at Rægestimen igjen vil møte opp på Start-kamp og gi vårt bidrag til at Start kan forbli en Tippeligaklubb.

Som en takk for støtten, har de utfordret Start til kamp på Sparebanken Sør Arena. Fløy mot Mons Ivar Mjeldes mannskap.

— Vi anser selvsagt fortsatt Start som en konkurrent som vi ønsker å knuse sønder og sammen på banen. Selv om noen av våre beste spillere er borte vil vi fortsatt bite hardt fra oss, skriver Rægestimen.

Les også

Start om Moldes Ajer-interesse: - Dette er bare rykter

Lover å støtte Start

Start har akseptert utfordringen, og det vil bli kamp, trolig på onsdag i neste uke.

— Vi ønsker å gi Start god kamptrening og samtidig gi de en real oppvisning i Rægefotball. Dersom Mjelde er lærevillig kan vi garantere at Start vil kjempe i toppen av tabellen i år. Helle hemmeligheten ligger i å "ligge å lure på bunnen" for deretter å angripe i en usystematisk stim som forvirrer motstanderen.

Rægestimen er sikker på at Fløy stikker av med en velfortjent seier.

— Dersom Start mot formodning skulle klare å slå oss skal vi med glede overrekke en stu full kasse med de beste "Ræg" til Starts hardt plagede ledelse, ved Even Øgrey Brandsdal i spissen. Videre lover vi å ikke kritisere Start i media i hele år, men gi dem vår fulle støtte, skriver supportergrupperingen.

Rægestimen forventer også at Start bidrar med et stikk mot Vennesla ved Fløy-seier.

— Vinner Fløy forventer vi at speaker på Sparebanken Sør Arena foran hver eneste Tippeligakamp sier høyt i speakeranlegget, "Heia Start! Heia Start!. Fløy er bedre enn Vindbjart."

Publisert

Eliteserien

SVUTMP
1Molde18133238172142
2Lillestrøm17114232151737
3Bodø/Glimt17104344192534
4Rosenborg1787231201131
5Viking188553225729
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om dette temaet

  1. Molde-duo på vei til Start

  2. Start sikret seg to nye talenter

  1. Eliteserien
  2. Fløy
  3. IK Start
BT anbefaler

Se Ballspark-sendingen etter kampen

Se Ballsparks TV-sending og send inn dine spørsmål til gjengen i studio.

LES SAKEN