Gazza ombestemte seg

<p>Blir ikke manager i engelsk 8. divisjon.</p>

FotballEnglandFoto: Colorsport/DigitalsportNORWAY ONLYService of Thanksgiving for Sir Bobby Robson CBE. Paul Gascoigne21/09/2009
  • Are Bye
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Statistikksenter Premier League:

Det var nok mange som tenkte sitt da skandaleforfulgte Paul «Gazza» Gascoigne ble presentert som trener for ukjente Garforth Town i engelsk 8. divisjon.

Non League-klubben mente den tidligere stjernespilleren var ideell for å utvikle klubbens unge spillere, og Gazza selv hadde tro på samarbeidet.

— Jeg kjenner meg sterkere nå. Jeg vil ta klubben fremover, og jeg vil utvikle spillere. Jeg er oppspilt, fordi jeg ser virkelig frem til dette. Men jeg kommer selvfølgelig til å være nervøs., sa mannen som en gang var fast på det engelske landslaget.

Holdt 43 dager

Men det ble ikke noe eventyr i 8. divisjon for Gascoigne.

Torsdag meldte skysports.com at det hele var avblåst før dette hadde begynt. Papirene var aldri underskrevet, og 43-årige Gazza vil ikke bli å finne i Evo Stik First Division North League.

I oktober 2005 prøvde Gascoigne seg som manager i Kettering Town, men holdt bare i 43 dager før hans alkoholproblemer ødela arbeidsforholdet.

Publisert: