Kollaps mot Nordlies damer: - Dette må aldri skje igjen

Arna-Bjørnar ble sendt på hodet ut av cupen av Avaldsnes.

HERJET: 16 år gamle Emilie Nautnes og Arna-Bjørnar ble for svake mot Avaldsnes.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

AVALDSNES – ARNA-BJØRNAR 5–1

— Det er et fryktelig stygt resultat og en like fryktelig prestasjon.

Sitatet fra trener Bjarne Hagen oppsummerer det meste. Etter å ha feid Sandviken av banen i forrige serierunde, ble Arna-Bjørnar dratt til de grader ned på jorden igjen i cupmøtet mot Avaldsnes.

Tom Nordlies damer rundspilte Arna-Bjørnar i to omganger i åttendedelsfinalen, og vant til slutt hele 5–1 på hjemmebane.

— Vi visste at Avaldsnes var gode, men at av skulle være så svake var særdeles skuffende. Vi var ikke i nærheten av å prestere på det nivået vi har gjort i de siste kampene, sier Hagen oppgitt.

Les også

Sandviken overrasket ved å ta seg til kvartfinalen

Fem i sekken

Det var den tidligere Arna-Bjørnar-spilleren Elise Thorsnes som startet målkalaset allerede etter elleve minutter, og Cecilie Pedersen doblet ledelsen før pause. Peptalken i garderoben hadde tilsynelatende liten effekt på Arna-Bjørnar-spillerne, som allerede var så godt som utslått allerede kvarteret etter sidebyttet. Da hadde nemlig Holmfridur Magnusdottir og Rosana scoret ett mål hver, og kampen var punktert.

Ine Wedaa fikk satt inn et trøstemål ni minutter før slutt, men det ble likevel bli et firemålstap da Yoreli Lincoln satte inn Avaldsnes' femte helt på tampen.

— Det var en av de dagene der alt var for dårlig. Det er ikke vits å henge ut noen som helst. sier Hagen.

- Fryktelig tungt

- Tar dere med dere noe som helst fra en slik kamp?

— Vi må nesten lære av dette, for det må aldri skje igjen. Vi kan ikke gjøre så mange feil på en gang, sier Hagen, som også tar sin del av skylden.

— Strategien vi gikk inn i kampen med var ikke den rette, og det tar jeg selvkritikk på. Samtidig må spillerne ta sin del av skylden, for vi var ikke i nærheten, sier han.

Arna-Bjørnars cupeventyr er dermed over for denne gang.

— Det er fryktelig tungt. I cupen har alle muligheten til å gå hele veien til topps, men vi tok selv den muligheten fra oss, sier treneren.

Publisert: