Ulland Andersen scoret to: - Jeg er litt bitter

Men kantspilleren mener at Hødd ser solide ut.

SOLID SEIER. Hødd vant hele 4-0 mot Åsane i kveld. Her setter kaptein Jesper Törnqvist inn det siste målet etter en corner.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Hødd valset over Åsane på fotballens nasjonaldag i første omgang og ledet 3-0 til pause. Etter hvilen klarte ikke Hødd å skape like mye, men scoret likevel et mål til. Eirik Ulland Andersen ble kampens store spiller med sine to scoringer.

— Vi tok kommandoen med en gang og gjorde som vi ville. Når vi spiller god fotball og vi som er de offensive spillerne blir satt godt opp, er vi vanskelige å stoppe. Vi ser solide ut for øyeblikket, sier kantspilleren til smp.no.

Han ga Hødd ledelsen etter nesten halvspilt første omgang, så økte Ulland Andersen åtte minutter senere. I tillegg smalt kantspilleren et frispark fra 18 meter i stolpen og ut.

— Jeg er litt bitter for at jeg ikke fikk til et hattrick i andre omgang, men jeg kan ikke være misfornøyd med to mål, sier han og gliser.

Les også

Hødd kjørte over Åsane

— Noe av det bedre vi har gjort

Trener Sindre Eid var strålende fornøyd med kveldens 4-0-seier.

— Jeg er fornøyd med det vi gjør gjennom 90 minutter. Vi scorer mål og skaper mange sjanser. Vi har spilt tre kamper på seks dager og skulle være fornuftige i dag, og det synes jeg vi lykkes bra med. Det var et delmål å holde nullen, sier han.

- Var det årsbeste?

— Det er noe av det bedre vi har gjort. Vi har hatt gode perioder i kamper tidligere, som mot Nest-Sotra der vi var gode i 60 minutter. Men nå gjør vi det gjennom en hel kamp.

Neste utfordring for Hødd blir borte mot Bryne mandag om to uker.

Publisert:

Vi fulgte kampen direkte