Nye Brann-fjes får sjansen mot Nest-Sotra

Lars Arne Nilsen blir tvunget til å gjøre endringer på laget, men hvem og hvor mange vil han ikke røpe.

KAN FÅ SJANSEN: Viljar Vevatne er blant dem som kan få spilletid mot Nest-Sotra på søndag. FOTO: Leif Gullstein
  • Magnus Wikan
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

NYMARK (bt.no): En kan likevel tolke mye ut av fredagens trening utenfor Brann Stadion. For på laget med grønne vester, som så ut til å være laget Lars Arne Nilsen ønsket å drille sammen, var det flere nye fjes som fikk sjansen.

Kristoffer Larsen, Håkon Lorentzen og Viljar Vevatne var alle med på det grønne laget. Og en skal ikke se bort fra at de også får sjansen på Ågotnes.

— Jeg vil ikke si så mye om hvilket lag jeg kommer med, men det blir tre-fire nye fjes som ikke er blant dem som har spilt mest i det siste, sier Nilsen.

Les også

TV 2-Davy spådde Brann-nedtur: - Rykker ikke opp med bravur

Les også

Brann mangler spillere med scoringsteft

Fire uaktuelle

Det sier han med sikkerhet, fordi fire spillere allerede er uaktuelle til kampen mot Nest-Sotra. Sivert Heltne Nilsen, Vadim Demidov og Amadaiya Rennie sliter alle med skader, og står derfor over kampen. Mens Azar Karadas mister kampen grunnet for mange gule kort.

— Vi kommer til å stille med et slagkraftig lag, uansett, sier Nilsen.

Om kleskoden på Nymark-gresset er tolket riktig, vil altså Viljar Vevatne være blant dem som får en etterlengtet sjanse til å vise seg frem mot Nest-Sotra.

Etter overgangen fra Bryne i sommer har lysluggen kun startet én eneste kamp. Det var mot Åsane i august. Siden har han ikke vært på banen.

Den sjansen kan han få nå.

— Det får dere tolke som dere vil. Jeg har ikke hørt noen ting, sier Vevatne, som scoret mot Nest-Sotra i første serierunde.

Les også

Trenerhelten om Brann-jobben: - Jeg har levd som en munk

— Vil vise meg frem

Selv om Brann egentlig ikke har noe å spille for de to siste kampene, føler 20-åringen at han selv har det. Han er nemlig opptatt av å bevise at han har noe i dette Brann-laget i gjøre.

— Hvis jeg får sjansen er jeg veldig giret på å vise meg frem. Det tror jeg flere på laget er også, sier Vevatne, som ikke har klart å spille Ruben Kristiansen eller Amin Nouri ut av laget.

- Føler du at du har fått en rettferdig sjanse?

— Alle er på trening hver dag, og treneren tar ut de elleve han synes er best. Dessverre har det ikke blitt mange kamper på meg. Men laget har prestert bra og rykket opp, noe som er det viktigste, sier rogalendingen diplomatisk.

- En utfordring

Etter å ha fått en fridag etter opprykksfesten, startet både han og resten av laget forberedelsene til Nest-Sotra-kampen søndag. Der forventer Lars Arne Nilsen en vanskelig kamp.

— Det blir en utfordring. Værmeldingene viser storm i kastene og mye nedbør. Banen vil bli blytung og de har alt å spille for, sier Nilsen, som ikke vil gjøre sin gamle klubb noen tjenester.

— Jeg har lyst til at vi skal fremstå som profesjonelle og gjøre det som Sogndal gjorde etter at de rykket opp. Avslutning på sesongen er alltid viktig, for de er de siste kampene man husker når man startet på en ny oppkjøring i vinter, sier han.

Publisert
  1. Fotball 1. div
  2. SK Brann
  3. Nest-Sotra
BT anbefaler

Slik er verdensmesterens første restaurant i Bergen

– Den eneste restauranten i Bergen som tilbyr det ettertraktede kjøttstykket, skriver BTs anmelder.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Etter et halvt døgn fant de ham på en øy, iskald og våt. – Jeg følte meg som Thor Heyerdahl.

  2. Dette er bergensklubben som kan redde Øygarden fra konkurs

  3. Da Andrea trappet ned på alkoholen, merket hun endringen med én gang

  4. Båtfører skal ha krasjet i kai - deretter i en annen båt

  5. Fant 17 andre ulykker: Dette sier Vegvesenet om tunnelbommene

  6. Lørdag settes Bergen sentrum på hodet