To Brann-spillere får laveste børskarakter

Slik vurderer vi Brann-spillernes innsats mot Mjøndalen.

Marcus Pedersen fikk laveste børskarakter.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

1 Øystein Øvretveit

Opererte med marginer i fotarbeidet. Enorm redning etter 20 minutter. Lite besluttsom i feltarbeidet, hvor han også var shaky. Grusom tabbe ga 0-2. 3 Fredrik P. Knudsen

God og kald start hvor han ikke virket preget. Slet med å få has på Diomande, men var ikke alene om det. Rygget og rygget foran 0-2. 3 Azar Karadas

Enerådende i luftduellene hvor han selv var involvert. Trygg som dirigent i midten bak. Ikke hans feil at markeringene sviktet andre steder.

3 Erlend Hanstveit

Lot de andre ta ansvaret i luften, og ble stilt på få prøver utenom luftduellene. Sto aldri frem som noen stor dirigent eller leder ute på banen.

3 Birkir Sævarsson

Slet med de mange luftduellene, og fikk lite rom å utnytte. I 2. omgang ble det mer plass, og Sævarsson kom i sine lange sprang. Uten resultat.

2 Fredrik Haugen

Ble løpende i mellom i hele 1. omgang. Herlig innlegg til Pedersens enorme sjanse i det 40. minutt. Spilte seg noe opp i 2. omgang, men dominerte aldri.

3 Stéphane Badji

Sviktet da vesle Kapidzic fikk score 1-0. Vaktmester på midten, med mange gode bidrag – også offensivt. Spilte seg opp etter tabben, og ble tatt av.

2 Kasper Skaanes

Begynte småfriskt, men falt bort under luftkrigen. Ble for passiv etter hvert. Kunne enkelt filmet seg til straffe, men valgte å stå på beina.

3 Amin Askar

Noe ganske annet enn sist. En av dem som truet bakrommet og fikk ting til å skje. I 2. omgang fikk heller ikke han til noe som helst. Ville skyte hele tiden.

2 Erik Huseklepp

Altfor lite toneangivende. Burde lagt høyere og truet verdensrommet bak Mjøndalen-spillerne. Skulle gå foran, men fikk ikke til noe som helst.

1 Marcus Pedersen

Ingenting stemte denne gang, og han virket for ivrig de gangene han burde vært kald. Misset på millionsjansen i det 40. minutt. Tapte svært mange dueller.

Publisert: