Vil kjøpe Mjøndalen-sjefens hår for 10.000 kroner

«Det må være det snodigste budet i klubbens historie».

LANGE LOKKER: Vegard Hansen lover å kvitte seg med det lange håret hvis Mjøndalen rykker opp til eliteserien.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Mjøndalen-trener Vegard Hansen lover å la lokkene falle ved opprykk. Nå vil en anonym person kjøpe håret.

Allerede før sesongen sa Mjøndalen-trener Vegard Hansen at han skulle klippet håret hvis laget rykket opp til eliteserien. Hansen inngikk et veddemål med den lokale frisøren.

Les også

Mjøndalen skrur opp billettprisene før Brann-besøk

– Vi har ei hyggelig jente som heter Kristin som er frisør. «Rykker vi opp, skal jeg klippe deg», sa hun. Og da svarte jeg: «Rykker vi opp, får du gjøre hva du vi», sier en leende Vegard Hansen til Aftenposten.

MØTER BRANN: Mjøndalen skal spille kvalifiseringskamper mot Brann 23. og 26. november.

Anonymt budNå står kun to kvalifiseringskamper mot Brann (23. og 26. november) i veien for at scenarioet blir en realitet for laget fra Nedre Eiker.

Mandag ettermiddag tikket det riktignok inn en uventet melding bud: En person, som ønsker å forbli anonym, vil kjøpe Mjøndalen-trenerens hår for 10.000 kroner!

«Det må være det snodigste budet i MIFs historie», skriver klubben på sine nettsider.

– Jeg jobbet ganske sent, og da var det en som ventet på meg. Han kom styrtende bort og sa at han hadde lyst til å by 10.000 kroner for håret. Det var nok ment som en hyggelig gest, men jeg måtte jo spørre ham flere ganger om hva han egentlig mente. Han sa han ville ramme håret inn og henge det opp på VIP-en, forklarer Hansen.

Sønnen ble fortvilet

Mjøndalen-treneren er lett å kjenne igjen med det relativt lange og mørke håret. Sveisen har nærmest blitt et varemerke, og han har ikke vært kortklipt siden han giftet seg for godt over ti år siden, men rykker klubben opp til det gjeve selskap kvitter han seg gledelig med det.

Men sønnen er av en annen mening.

– Dette er helt uproblematisk for meg. Den eneste som har strittet i mot, er sønnen min. Han ringte meg og var helt fortvilet. Og sa at det var to ting jeg ikke fikk lov til: «Ikke bli skallet eller få side-cut».

– For å være helt ærlig, så betyr ikke håret så mye for meg. Det eneste som står i hodet mitt, er at vi ønsker å rykke opp og gjøre det så bra som mulig mot Brann.

Publisert