Nå lever Bryne virkelig farlig

Bare målforskjellen gjør at laget ligger over nedryksstreken.

  • Svein Hagen
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

LEVANGER — BRYNE 1-0

Det gikk ikke mange minuttene av kampen før Bryne viste seg fram i oppgjøret på Moan kunstgress. Oddbjørn Skartun fikk vendt opp på hjørnet av 16-meteren og slo knallhardt inn på bakre stolpe, der var Aram Khalili bare små centimeter fra å nå fram på ballen. Bryne startet offensivt i denne kampen.

Se høydepunkter fra kampen i vidoevinduet øverst i saken!

− Våre største muligheter i kampen kom faktisk innledningsvis, men effektiviteten har ikke vært vårt beste varemerke denne sesongen, forklarer Bryne-trener Gaute Larsen.

Etter den friske åpningen på kampen sank kvaliteten betraktelig den neste halve omgangen. Pasningsspillet ble veldig upresist, og ingen av lagene maktet å produsere noe som i det hele tatt lignet på målsjanser.

Sju minutter før pause viste unge Magnus Retsius Grødem fram sitt talent. Han valset rundt med flere Levanger-spillere, og drog seg inn i feltet. Dessverre fikk han ikke fullklaff på avslutningen sin, og keeper hadde ingen problem med å plukke opp ballen.

Mye positivt før pause av Bryne

Bare fire minutter senere kom hjemmelaget seg til sin aller første målsjanse i kampen. Simen Sandmæl finter bort både Krister Wemberg og Paul Addo før han avslutter med et knallhardt skudd som går via tverrligger og ut.

LES OGSÅ:

Les også

Bryne-Khalili har ikke scoret på 23 uker: - Det er tungt

Den første omgangen endte målløs, og det var ikke så mye å si på, selv om Bryne lett kunne scoret på sin store sjanse tidlig i kampen. Men selv om det ikke har vært noen scoringer, så har Bryne vist tidvis gode takter så langt i kampen.

− Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde god tro på at vi skulle klare å hale hjem seieren i denne kampen etter de vi presterte før pause. Følte nemlig at vi hadde full kontroll på Levanger og deres lange oppspill. De klarte heller ikke å skape så veldig mye farlig mot oss før pause, mener han.

Levanger tok ledelsen

Robert Undheim vartet opp med et frekt raid tidlig i den andre omgangen, og var nære ved å kunne sende Bryne opp i ledelsen. Han drog seg forbi flere forsvarsspillere, men heller ikke han klarte å få til en skikkelig avslutning og det endte opp med at ballen trillet over dødlinjen.

Etter 70 minutter kom kampens første scoring, og den var det hjemmelaget som sto for. Etter mye fram og tilbake så ender returen fra Anders Kristiansen hos Bendik Bye, som setter ballen lett inn i nettmaskene.

LES OGSÅ:

Les også

Bryne-nedtur mot Jerv

Scoringen var fortjent nok den, for det er ingen tvil om at det har vært Levanger som har styrt det meste utover i den andre omgangen.

− Vi glapp et par ganger i en periode, og det klarte Levanger-spillerne å utnytte. Og målet de fikk kom etter et massivt trykk de hadde noen minutter, sier Larsen.

Bryne lever farlig

Bryne fikk en god mulighet til å utligne seks minutter før full tid. Jon-Helge Tveita slår et godt innlegg fra høyre som treffer hodet til Aram Khalili helt perfekt, men dessverre klarte han ikke å styre ballen inn i målet.

Med tapet i denne kampen lever Bryne mer enn farlig, de ligger på plassen over nedrykksstreken. Men det er bare målforskjellen som gjør at de ikke ligger under streken.

Tre kamper gjenstår i serien og skal Bryne overleve i divisjonen, så er det helt klart at de nå må sanke poeng i de neste kampene.

− Nå er det bare realt jærsk blod og en solid dose innsats som må legges ned i hvert eneste minutt de neste tre tøffe kampene. Og jeg håper jo at fordelen med hjemmebane i to av dem skal slå ut i vår fordel, sier en skuffet Bryne-trener etter nok et tap.

Publisert
  1. Fotball 1. div
  2. Levanger FK
  3. Bryne FK

Les mer om dette temaet

  1. Bryne-spiller tatt for doping: - Jeg er utrolig lei meg

  2. Brynes problemer er større enn treneren

  3. Lettet Lode spiller for sterkt endret Bryne-lag

BT anbefaler

– Mamma var så trist når vi dro, at hun ikke engang vasket vekk fingeravtrykk etter ungene på vinduene

Flere besteforeldre flytter etter barna.