Skadeproblemene fortsetter for Søderlund

Alexander Søderlund sliter fortsatt med akillesen, og må stå over torsdagens europaligakvalifiseringskamp mot greske AEK Athen.

Publisert Publisert

Alexander Søderlunds tid i St. Etienne har vært preget av skader. Foto: NTB Scanpix

— Jeg er ikke klar ennå. Jeg har begynt å trene fotball, så satser jeg på at jeg er med neste uke, sier Søderlund til NTB.

Den samme skaden førte til at spissen avsluttet sesongen i Saint-Étienne i mai. Første forrige uke var Haugesund-gutten tilbake i trening. Etter en uke på treningsfeltet, med et avbrekk på to dager på grunn av nyrestein, fikk han imidlertid kjenning med skaden på nytt.

— Jeg brukte noen uker av oppkjøringen på å bli kvitt den i første omgang, så jeg skulle helst vært med på alt, men jeg bruker bare litt lengre tid enn de andre på å komme i form. Det er bare å kjøre på, mener Søderlund.

Les også

Søderlund sendt til sykehus på treningsleir

Spissen må dermed se Ole Selnæs, som mest sannsynlig spiller fra start, og hans andre lagkamerater kjempe med greske AEK om avansement i europaligaen torsdag kveld.

— Det er vel noe av det tøffeste vi kunne trukket. Det blir tøft, men vi skal vel i utgangspunktet være bedre, sier landslagsspissen om motstanderen.

Les også

Svensson innrømmer filming: - Klareste gule kortet jeg har fått

Søderlund dro fra Rosenborg til franske Saint-Étienne i fjor sommer, og scoret to mål på ti kamper i Ligue 1 for laget som til slutt ble nummer seks på tabellen.

— Vi har fått inn en midtbanespiller som går rett inn på laget (Bryan Dabo fra Montpellier), så har noen gått ut, men vi er i hvert fall ikke noe dårligere enn i fjor. Jeg må bare prøve å bidra som best jeg kan, har Søderlund tidligere uttalt til NTB. (©NTB)

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. RBK snuser på Forren

  2. Skjelvik: - Vi må være smartere

  3. Skummelt utgangspunkt for Rosenborg

  1. Europa League