Drillo kikker på Vålerenga-spillere

<p>Landslagssjefen på La Manga med Danmark-kampen i bakhodet.</p>

La Manga, Spania, SPANIA 20110130.Landslagstrener Egil "Drillo" Olsen benyttet søndag formiddag til å se på Vålerenga og FC Københavns treninger. Her er Drillo i smatle med assistentrener ppå landslagt Ola Bye Riise og FC Københavns trener Ståle Solbakken (t.h.)Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen har tatt turen til La Manga for å vurdere hvem som er gode nok til å møte Danmark på Ullevaal i slutten av mars.

– Jeg er her for å se på flere norske spillere og for å snakke med folk. Jeg får sett alle de norske lagene her, før jeg reiser hjem og så til Portugal for møtet med Polen, sier Drillo til NTB.

Søndag speidet landslagssjefen utover Vålerengas treningsfelt i den spanske kystbyen. Der så han litt ekstra på tre midtbanemenn som alle er i landslagsdiskusjonen.

Singh og Fellah

– Harmeet Singh er plukket ut til U21-landslaget nå. Mohammed Fellah er skadd, mens Kristofer «Doffen» Hæstad lurer i vannskorpa. De tre er blant de 10-12 midtbanespillerne jeg har å velge mellom, sier Drillo.

Singh og Fellah har til gode å debutere for Norge på A-lagsnivå. Til EM-kvalifiseringskampen mot Danmark vil ikke Drillo «låne» vekk de beste unge spillerne til U21-laget.

– Nei, det gjør vi ikke neste gang. Til en så viktig kamp tar vi med dem vi mener er best, sier landslagssjefen bestemt.

Uinteressant for Martin

Vålerenga-trener Martin Andresen sier til NTB at han ikke er spesielt opptatt av at spillerne hans er på landslaget, men bare av at Fellah blir skadefri.

– Det tenker jeg ikke på det hele tatt. Vi var Norges beste lag på høsten i fjor, og da hadde vi ingen spillere på landslaget. Vi spiller en veldig annerledes fotball enn Norge. Det viktigste for landslaget er å vinne, og det har Egil hatt suksess med. Og det er bra, sier Andresen.

10 dager gjenstår før Norge møter Polen til den siste testen før det braker løs mot danskene. Egil «Drillo» Olsen er ikke helt ubekymret over hva som venter Norges beste menn i Portugal 9. februar.

– Jeg har studert Polen, og de er svært gode. Da de slo Elfenbenskysten 3-1 for ikke lenge siden, spilte de en type fotball som vi spiller mot slike nasjoner. De lå lavt og var gode på kontringer. De blir tøffe, mener Drillo.

Publisert: