Nguen-assist mot Ronaldo og co.

(Juventus - Ferencvaros 2–1) En lekker assist fra Tokmac Nguen (27) sendte Ferencvaros i føringen i Torino. Så kom Cristiano Ronaldo (35) og Alvaro Morata (28) og spolerte festen.

TORino: Tokmac Nguen gratulerer Myrto Uzuni med scoringen han selv assisterte.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Tokmac Nguen måtte takke nei til nødlandslaget på grunn av en vond hamstring. Ferencvaros er inne i et hektisk kampprogram, men onsdag stilte nordmannen frisk, rask og full energi mot Juventus.

27-åringen, med en fortid i Strømsgodset, brukte 19 minutter på å sette sitt preg på kampen.

Først sendte han Danilo på rumpa, deretter rykket han seg bort fra Alex Sandro. «Tokki» stormet fremover og inn i Juventus’ 16-meter, før han fant Myrto Uzuni. Spissen styrte gjestene i ledelsen, og markerte scoringen på ydmykt vis ved å herme etter Cristiano Ronaldos ikoniske feiring.

Det kan det se ut som portugiseren fikk med seg. For verdensstjernen svarte på typisk vis drøye kvarteret senere. Ronaldo dro seg forbi en mann og inn i banen fra høyrekanten, før han banket ballen i nærmeste hjørne. Hans 70. mål på hjemmebane i Champions League.

Ronaldo vekker også oppsikt utenfor banen:

Nguen ble byttet ut etter 70 minutter. Inn kom tidligere Stabæk- og AaFK-spiller Franck Boli. Han klarte ikke å forandre på resultatet. Det gjorde imidlertid Alvaro Morata.

På overtid fant Juan Cuadrado spanjolen på bakerste stolpe, og ved hjelp av en litt klønete keeper, endte headingen til slutt i mål.

Nguen har vært i strålende form i Champions League denne sesongen. I åpningskampen i gruppespillet leverte han målgivende og banket inn et mål som senere ble annullert. I neste kamp mot Dynamo Kiev fant han nettmaskene igjen, denne gangen på tellende vis.

Alt håp er nå ute for Ferencvaros i Champions League. Juventus ligger på 2.-plass i gruppen, syv poeng foran «Tokki» og co. Med to kamper igjen er det dermed umulig å hente forspranget.

I de to siste kampene venter Barcelona hjemme og Dynamo borte for Ferencvaros - to nye muligheter til å vise seg frem på den største scenen for Nguen.

Publisert: