Det går frem av en politirapport som TV-stasjonen CNN har fått tilgang til. Den inneholder opplysninger fra Knights forklaringer kort etter at hun slapp fri fra fangenskapet.

Hele fem ganger skal Knight ha blitt gravid i løpet av de over ti årene hun satt innesperret. I disse periodene skal hun ha opplevd å sulte i over to uker av gangen.

Deretter skal hun ha blitt slått gjentatte ganger i magen av kidnappingssiktede Ariel Castro. Han ville angivelig sørge for at hun aborterte ved å mishandle og sulte henne.

Castro reagerte imidlertid annerledes da en av de andre bortførte kvinnene, Amanda Berry, ble gravid. Han bestemte at barnet skulle beholdes, og Knight fikk ordre om å være jordmor, ifølge en kilde i politiet.

Barnet skal ha blitt født i en plastbalje eller lekebasseng. Da den vesle jenten sluttet å puste, truet Castro angivelig med å drepe Knight hvis hun ikke fikk liv i barnet igjen.

— Det mest utrolige er at denne jenten (Knight), som ikke visste noe om fødsler, klarte å ta imot en baby som nå er en sunn og frisk seksåring, sier kilden til CNN.