Barnefaren (40) ble pågrepet etter at de døde barna ble funnet torsdag, opplyser kilden til nyhetsbyrået AFP. Den 35 år gamle moren skal ha blitt fraktet til sykehus hvor hun blant annet skal gjennomgå en psykiatrisk undersøkelse.

Ett dødt nyfødt barn ble angivelig først funnet av faren i en kjølebag. Politifolkene som rykket ut, skal ha funnet de andre døde babyene i en fryser i boligen i Louchats. Kommunen ligger i nærheten av Bordeaux.

– Kontaktet politiet

Det ser ut til at moren har født hjemme alene, ifølge kilden. Opplysningene som er kommet fram så langt, tyder ikke på at hun har lidd av psykisk sykdom.

Paret har to døtre som er 13 og 15 år gamle. Hvis de fem babyene er blitt drept, kan Louchats være åsted for en av de verste barnedrapssakene i Frankrike de siste årene.

Også flere andre franske medier omtaler saken, og TV-stasjonen iTele melder at melder at den 40 år gamle faren selv kontaktet politiet etter å ha funnet det første barneliket. Han skal ha forklart at han ikke visste at 35-åringen var gravid og nylig fødte et barn.

Drepte egne barn

Den verste barnedrapssaken i landets nyere historie kom for dagen i 2010, da en kvinne innrømte å ha drept åtte av barna sine umiddelbart etter at de ble født.

Drapene skjedde over en periode på 17 år, og likene ble gjemt på eiendommene hvor kvinnen bodde sammen med familien sin. En ankedomstol løslot henne i 2012 under betingelse av at hun fortsatte med psykiatrisk behandling..