Politiet rykket ut til forstaden Manoora like før klokken 11.30 fredag formiddag da de fikk melding om at en kvinne var alvorlig skadd.

— Politiet fant likene av barna, alle i alderen 18 måneder til 15 år, da boligen ble gjennomsøkt, opplyser Queensland-politiet i en pressemelding.

Flere medier melder at barna ble knivstukket, men politiet har ikke bekreftet opplysningen. En 34 år gammel kvinne er brakt til sykehus med skader. Tilstanden hennes er stabil, og hun bistår nå politiet i etterforskningen, heter det videre.

- Ofrene var søsken

Det australske nyhetsbyrået AAP har snakket med kvinnens kusine, som forteller at alle barna var søsken, og at kvinnen var deres mor. Barnas 20 år gamle storebror fant sine brødre og søstre døde da han kom hjem til huset, ifølge AAP.

Sky News melder at en stefar også skal ha bodd i huset, men at det ikke er kjent hvor han befinner seg.

Lokalavisen Cairns Post skriver at barna skal ha blitt knivstukket og kvalt.

Ingen trussel

Store politistyrker gjennomsøkte området rundt åstedet fredag, men hendelsen skal ikke være terrorrelatert, skriver avisen.

— Dette er en tragisk hendelse, sier politiinspektør Bruno Asnicar.

Politiet har bedt naboene om å forholde seg rolige og sier det ikke foreligger noen umiddelbar trussel mot noen i området.

Manoora ligger en ti minutters kjøretur unna sentrum av Cairns, en tropisk by med drøyt 150.000 innbyggere. Byen får besøk av mange utenlandske turister, ettersom den ligger i nærheten av Great Barrier Reef. (©NTB)