Flere personer har ringt inn til politiet og fortalt at de har sett den angivelige tigeren i byen Montevrain, og lokale myndigheter stenger skoler og barnehager, og ber folk utvise forsiktighet.

— Vi ber folk om å være forsiktige, ikke forlate sine hus og bli i bilen. Enhver som ser tigeren oppfordres til å ringe politi eller brannvesen, sa Cedric Tartaud-Gineste ved byens rådhus. Montevrain ligger omtrent 40 kilometer øst for Paris.

Politi og brannvesen leter etter tigeren bevæpnet med bedøvelsespiler, og et helikopter sirkler i området.

— Vi har lett etter den siden i morges, og politiet forsøker å fange den, sier en politikilde til nyhetsbyrået AFP.

- Gaupe?

Det var en kvinne som først skal ha sett og fotografert tigeren ved en parkeringsplass utenfor et supermarked i byen Montevrain i Seine-et-Marne-regionen torsdag morgen. Deretter varslet hun myndighetene om observasjonen.

— Min kone så den i morges. Hun gikk ikke ut av bilen og ringte meg for å si at hun trodde hun så en gaupe, sier ektemann Jean-Baptiste Berdaux, som er leder for supermarkedet.

Ingen savnet tiger

Det er foreløpig uklart hvor tigeren skal ha kommet fra. Byen Montevrain ligger et steinkast unna Disneyland, men ifølge politiet har ikke dette noen sammenheng med tigeren. Det ligger også en dyrepark rundt 30 kilometer unna byen, men det er foreløpig ikke rapportert om en forsvunnet tiger fra området.

Politiet sjekker disse stedene samt informasjon fra omreisende sirkus som har vært i området den siste tiden.