Kim Kardashian ranet for millioner i Paris

TV-stjernen Kim Kardashian West ble fraranet smykker verdt 10 millioner euro på hotellrommet sitt i Paris, opplyser fransk politi.

TRUET: TV-stjernen Kim Kardashian ble fraranet store verdier av to personer utkledd som politifolk.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Fem væpnede menn utkledd som politifolk tok seg inn på hotellrommet til den amerikanske TV-stjernen i Paris og truet henne.

Gjerningspersonene rettet først et skytevåpen mot portvakten, satt på ham håndjern og tvang ham til å føre dem til stjernens rom.

Mandag morgen opplyser politiet i byen at ranerne fikk med seg smykker verdt omkring 10 millioner euro, eller nærmere 90 millioner kroner. Det dreier seg blant annet om en ring verdt 4 millioner euro og et smykkeskrin med inneholdt verdt totalt 6 millioner euro.

AVBRØT KONSERT: Kim Kardashian ble ranet på hotellrommet sitt i Paris søndag. Hennes mann, rapperen Kanye West, avbrøt en konsert i New York da han fikk melding om hendelsen. Her er paret fotografert på et arrangement i New York i september.

Ingen er så langt pågrepet, ifølge politiet i Paris. De opplyser at gjerningspersonene flyktet fra stedet på sykler.

Les også

Søkkrik fyr fra Fana flørter med fiff og film

– Uskadd

Kardashian West er rystet etter hendelsen, men fysisk uskadd, sier en talskvinne for stjernen som ikke ønsker å gi ytterligere kommentarer.

Kardashian Wests ektemann, rapartisten Kanye West, holdt konsert i New York da dramaet utspilte seg søndag kveld. Han avbrøt konserten sin brått og begrunnet det med en nødsituasjon i familien.

– Jeg beklager, jeg må avbryte konserten, sa West før han raskt forlot scenen. West var en av hovedattraksjonene på musikkfestivalen Meadows Music and Arts i byen. Han er for tiden på en turné i Nord-Amerika i forbindelse med sitt åttende studioalbum, «The Life of Pablo», som ble sluppet i februar.

Moteuke i Paris

Kardashian er i Paris i forbindelse med moteuken i den franske hovedstaden. Søndag kveld gjestet hun blant annet Givenchy-motevisningen. Hennes søster Kendall Jenner var blant modellene som gikk på catwalken for det franske motehuset.

Også i forrige uke fikk TV-personligheten uønsket oppmerksomhet da en mann forsøkte å overfalle henne i det hun var på vei inn på en restaurant.

35-åringen har to barn med West, tre år gamle North og ti måneder gamle Saint West. Kardashian har vært en kjent figur i USA i mer enn et tiår. Hun er best kjent for deltakelsen i «Keeping Up with the Kardashians», en realityserie hvor hun deltar sammen med sin kjente familie.

Publisert: