Kim Kardashian ranet for millioner i Paris

TV-stjernen Kim Kardashian West ble fraranet smykker verdt 10 millioner euro på hotellrommet sitt i Paris, opplyser fransk politi.

Publisert Publisert

TRUET: TV-stjernen Kim Kardashian ble fraranet store verdier av to personer utkledd som politifolk. Foto: Mike Segar / Reuters / X90033

  • NTB
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Fem væpnede menn utkledd som politifolk tok seg inn på hotellrommet til den amerikanske TV-stjernen i Paris og truet henne.

Gjerningspersonene rettet først et skytevåpen mot portvakten, satt på ham håndjern og tvang ham til å føre dem til stjernens rom.

Mandag morgen opplyser politiet i byen at ranerne fikk med seg smykker verdt omkring 10 millioner euro, eller nærmere 90 millioner kroner. Det dreier seg blant annet om en ring verdt 4 millioner euro og et smykkeskrin med inneholdt verdt totalt 6 millioner euro.

AVBRØT KONSERT: Kim Kardashian ble ranet på hotellrommet sitt i Paris søndag. Hennes mann, rapperen Kanye West, avbrøt en konsert i New York da han fikk melding om hendelsen. Her er paret fotografert på et arrangement i New York i september. Foto: REUTERS NTB SCANPIX

Ingen er så langt pågrepet, ifølge politiet i Paris. De opplyser at gjerningspersonene flyktet fra stedet på sykler.

Les også

Søkkrik fyr fra Fana flørter med fiff og film

– Uskadd

Kardashian West er rystet etter hendelsen, men fysisk uskadd, sier en talskvinne for stjernen som ikke ønsker å gi ytterligere kommentarer.

Kardashian Wests ektemann, rapartisten Kanye West, holdt konsert i New York da dramaet utspilte seg søndag kveld. Han avbrøt konserten sin brått og begrunnet det med en nødsituasjon i familien.

– Jeg beklager, jeg må avbryte konserten, sa West før han raskt forlot scenen. West var en av hovedattraksjonene på musikkfestivalen Meadows Music and Arts i byen. Han er for tiden på en turné i Nord-Amerika i forbindelse med sitt åttende studioalbum, «The Life of Pablo», som ble sluppet i februar.

Moteuke i Paris

Kardashian er i Paris i forbindelse med moteuken i den franske hovedstaden. Søndag kveld gjestet hun blant annet Givenchy-motevisningen. Hennes søster Kendall Jenner var blant modellene som gikk på catwalken for det franske motehuset.

Også i forrige uke fikk TV-personligheten uønsket oppmerksomhet da en mann forsøkte å overfalle henne i det hun var på vei inn på en restaurant.

35-åringen har to barn med West, tre år gamle North og ti måneder gamle Saint West. Kardashian har vært en kjent figur i USA i mer enn et tiår. Hun er best kjent for deltakelsen i «Keeping Up with the Kardashians», en realityserie hvor hun deltar sammen med sin kjente familie.

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. Se hvem som er på Bien bar

  2. Søkkrik fyr fra Fana flørter med fiff og film

  3. Hollywoods norske stjerne

  4. Kygo-suksessen snur familiens liv på hodet

BT anbefaler

Drapssiktet student avhørt: – Han har det vanskelig

Mandag fremstilles 19-åringen for varetekt.

LES SAKEN
  1. Kanye West
  2. Kim Kardashian
  3. USA
  4. TV
  5. Ran