Justin Bieber løslatt mot kausjon

Popstjernen Justin Bieber (19) ble torsdag kveld løslatt mot kausjon, etter pågripelsen for å ha kjørt om kapp med en kamerat i ruset tilstand i Miami.

Publisert Publisert

ARRESTERT: Fengselets bilde av Justin Bieber etter at han torsdag ble pågrepet for ruskjøring i Miami. Foto: Miami-Dade Corrections and Rehabilitation Department / REUTERS / NTB scanpix

  • NTB
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Bieber ble pågrepet rett etter klokken 4, lokal tid, natt til torsdag. Han kjørte en gul, leid Lamborghini, opplyser politiet til flere medier.

Politiet opplyser at den unge popstjernen var tydelig beruset da han ble pågrepet, og politisjefen i Miami Beach, Raymond Martinez, sier Bieber innrømmet å ha røykt marihuana, drukket alkohol og tatt reseptbelagte medisiner.

Løslatt

Bieber skal ha skjelt ut politifolkene som pågrep ham og er derfor også siktet for å ha motsatt seg arrest. Han hadde heller ikke gyldig førerkort.

— Han var litt krakilsk, og brukte noen sterke ord, sier Martinez, som opplyser at stjernen ble samarbeidsvillig på politistasjonen. Politiets bilde viser en smilende Bieber.

Torsdag kveld ble Bieber løslatt etter å ha betalt en kausjon på 2500 dollar, omkring 15.000 kroner. Han kom ut av fengselet omgitt av tjenestemenn og sitt personlige følge, før han klatret opp på taket av en bil for å vinke til frammøtte fans.

Sperret veien

Politiet grep inn da de oppdaget Biebers gule Lamborghini og en annen sportsbil akselerere langs en firefelts vei i et boligområde noen kvartaler fra turistområdet i South Beach, opplyser politisjefen.

To store SUV-er sperret veien så 19-åringen og hans kamerat, sangeren Khalil Sharieff, kunne kjøre om kapp. Hastigheten ble målt til mellom 55 og 60 miles i timen (rundt 90 kilometer i timen) i en 30-sone.

Sharieff som kjørte en rød Ferrari, er også siktet for ruskjøring.

Høy profil

En ung kvinne som var sammen med Bieber i bilen da han ble arrestert, navngis ikke av politiet.

Popstjernen har holdt en høy profil under sitt besøk i Florida. Hans besøk på strippeklubben King of Diamonds har ført til medieoppslag, og politiet i Opa-locka undersøker om stjernen uberettiget fikk politieskorte etter at han landet på den lokale flyplassen.

Pågripelsen torsdag kommer som det siste i en serie negative presseoppslag for 19-åringen den siste tiden. Han er blitt anklaget for å ha kastet egg på en nabos hus, og politiet gjennomførte en razzia mot huset hans i kjølvannet av beskyldningene.

LUKSUSBILER: «Justin Bieber var her» står det på et skilt som er satt opp foran de to bilene som ble brukt da Justin Bieber og en kamerat ble pågrepet for å ha kjørt om kapp i ruset tilstand i Miami torsdag. Foto: Gary I. Rothsein / REUTERS / NTB scanpix

Publisert

Sakene flest leser nå

  1. Dette synet møtte Rune da han løftet overmadrassen på hotellet i Bergen

  2. Kritisk medisinsk utstyr stjålet fra Luftambulansen på Møllendal

  3. Asbjørn og Hilborg var gift i 67 år. De døde med åtte dagers mellomrom.

  4. Nå er sparkesyklene tilbake i sentrum

  5. Hva kommer ungene dine egentlig til å huske fra ferien? Noe helt annet enn deg, tror Andrine Bruland.

  6. Her ble bobilen og personbilen stående bom fast: – Det var litt uventet, kan man si