Berger er nummer 24 av de 26 artistene som konkurrerer om å ta hjem seieren i Malmö Arena.

Som under prøven på dagtid fredag var den mye omtalte krystallkjolen byttet ut med bukser og topp. Framføringen gikk vokalmessig bra, som under alle gjennomkjøringene. Selv om TV-overføringen kun gikk til pressesenteret, hadde Berger blikket godt inn i kameraene, slik hun også hadde da hun gikk videre fra semifinalen torsdag.

— Sparte på energien

— Prøven gikk kjempebra! Jeg valgte å spare litt på energien for å kunne kjøre hardt på i kveld - når det virkelig gjelder, sier Berger i en melding rett etter generalprøven lørdag ettermiddag.

— Vi valgte å gjøre prøven uten kostymer, slik at både hår, sminke og kjole skal se freshest mulig ut til finalen, fortsetter det norske MGP-håpet.

Timene fram til finalen går med til å lade opp sammen med trommeslager Axel Tidemann og koristene Jorunn Hauge, May Kristin Kaspersen og Nicoline Berg Kaasin.

— Vi skal spille litt spill, tømme hjernen helt for konkurransekjøret og bare ha det gøy, sier Berger.

Danmark på topp

Finalen i Melodi Grand Prix - eller Eurovision Song Contest som det offisielle navnet er - starter klokka 21 lørdag kveld, og rett før midnatt får vi vite hvilket land som går seirende ut og får arrangere neste års konkurranse.

Skal vi tro pengespillskapene, vil den holdes rett over Øresund. Danmark og den 19-årige sangeren Emmelie de Forest er storfavoritter til å vinne. Oddsen for det er 1,65 både hos Unibet og Betsson. Norge følger som nummer to, med henholdsvis 6,00 og 7,50 i odds hos de to selskapene.

Begge har Ukraina, Russland og Aserbajdsjan videre på listen, men til langt høyere odds. (©NTB)