Statsminister David Camerons parti får en oppslutning på 36 prosent i en måling Comres har gjort for ITV og Daily Mail. Det er en framgang på 2 prosentpoeng fra forrige måling.

Labour har ifølge målingen 32 prosent av velgerne i ryggen, en tilbakegang på 1 prosentpoeng fra forrige måling.

Uavhengighetspartiet (UKIP) faller 2 prosentpoeng til 10 prosent, Liberaldemokratene faller 4 prosentpoeng til 8 prosent og De grønne har økt sin oppslutning med 1 prosentpoeng til 5 prosent, viser målingen.

De konservative og Labour har ligget side ved side på meningsmålingene det siste året, men Camerons parti har nå sikret seg et forsprang på 4 prosentpoeng.

De konservative kommer også best ut i en meningsmåling Survation har gjort for Daily Mirror, med en oppslutning på 33 prosent, rett nok en tilbakegang på 1 prosentpoeng fra forrige uke.

Labour faller med 4 prosentpoeng til 29 prosent, mens UKIP øker med 1 prosentpoeng til 18 prosent på denne målingen. Liberaldemokratene får 10 prosent, en framgang på 3 prosentpoeng.

På bakgrunn av alle meningsmålingene den siste uka, spår Electoral Calculus i sin siste prognose at De konservative vil få 33,5 prosent av stemmene og 281 av de 650 representantene i Underhuset under valget 7. mai.

Labour får ifølge prognosen 31,3 prosent av stemmene og 280 representanter, mens Liberaldemokratene får 10,1 prosent og 17 representanter, 40 færre enn i dag.

UKIP spås 13,4 prosent av stemmene, men må ifølge Electoral Calculus nøye seg med to representanter i Underhuset, og De grønne spås 5,1 prosent og 1 representant.