Hotellene som gir deg spektakulær utsikt mens du trener

Tøy og bøy med utsikt over Manhatten, Persiabukta eller turkistblått vann så langt øyet kan se.

Publisert Publisert

Du trenger ikke nødvendigvis flykte ned i en mørk hotellkjeller for å vedlikeholde treningen på ferie. Flere hoteller tilbyr nå gjestene en spektakulær utsikt mens de jobber med vedlikehold av muskelmasser, eller for de som ønsker å forbrenne gårsdagens gourmetmiddag.

Ifølge hotellsøksiden Trivago.no vil disse seks treningssentrene gi deg en ekstraordinær utsikt.

Taj Campton Place Foto: Taj Campton Place

Med utsikt over San Francisco

Med ideell beliggenhet i San Fransiscos Union Square, ligger det eksklusive og luksuriøse hotellet Taj Campton Place. Union Square huser mye av byens beste shopping, samtidig som du finner mange gallerier og museum i området.

Høyt over bakken, nærmere bestemt i niende etasje ligger hotellets anerkjente treningssenter. Her kan du nyte frisk luft og en utstrakt utsikt over skyskraperne i Union Square mens du tester hotellets brede spekter av kondisjonstrenings-apparater.

Vivanta by Taj – Bentota Foto: Vivanta by Taj – Bentota

Hvil øynene på frodige hager og blått vann

På Sri Lankas sør-vestkyst, plassert på en av de fineste strendene stedet har å by på, finner du hotellet Vivanta by Taj, Bentota.

Hotellets treningssenter har store vinduer med utsikt over frodige hager, palmer og det blå vannet i Det Indiske Hav.

I tillegg er treningsstudioet åpent 24 timer i døgnet. Så her kan du trene og nyte utsikten både når solen står opp ved morgengry og når solen siger ned i havet på kvelden.

Mandarin Oriental Foto: Mandarin Oriental

Tren med utsikt over New Yorks skyline

Mandarin Oriental har en ideell beliggenhet i hjertet av New York. Her er det kort gåavstand til alle butikker og severdigheter på 5th Avenue og Broadway.

Hotellets beliggenhet på toppen av Time Warner Centre gjør at også treningssenteret ligger høyt over byen. Her kan du trekke inn den spektakulære utsikten over Manhattan storslagne skyline, mens svetten pipler nedover pannen.

Sporty i India

I den travle indiske byen Bangalore, ligger det sofistikerte og moderne hotellet Vivanta by Taj – Yeshwantpur.

Hotellets treningssenter har store vinduer som strekker seg fra gulv til tak, og er åpent 24 timer i døgnet. Her kan du nyte en idyllisk utsikt over utendørsbassenget og hageterrassen, komplett med palmer, sesongens blomster og utsikt over Bangalores skyline.

yeshwantpur_gym-NDS1MBtwp9.jpg

Spa og trening med utsikt over Persiabukta

Hotellet Burj Al Arab er blitt kåret til verdens mest luksuriøse hotell og er blitt et landemerke i det moderne Dubai.

Hotellets eget spa -og helsesenter i 18. etasje har store vinduer som går fra gulv til tak. Her får du en spektakulær utsikt over Persiabukta og Dubais skyline mens du leker deg med det ypperste en kan få av treningsutstyr.

.

carlton_gym2-ARIFWzTWew.jpg

Tren ni etasjer over Londons shoppinggater

Midt blant Londons fasjonable butikker, som Harrods og Harvey Nichols ligger det eksklusive 5-stjerners hotellet, Jumeirah Carlton Tower.

Peak Health Club & Spa er en av byens beste helsesentre og tilbyr gjestene treningsmuligheter ni etasjer over de travle shoppinggatene i London. Treningssenteret har blitt designet for å maksimere dagslys gjennom vinduene for å tilby gjestene best mulig utsikt over bybildet.

Publisert