Den mistenkte mannen, en 33 år gammel tidligere politimann fra Los Angeles, har lagt ut et manifest på internett der han har framsatt trusler mot flere politifolk og deres familier.

Jakten på Christopher Dorner strakte seg fra San Diego til San Bernardino-fjellene øst for Los Angeles. Torsdag ble et lite vintersportssted ved Big Bear beleiret av politi etter at en bil som lignet på gjerningsmannens ble funnet brennende i snøen.

Det kom også fram at mannen har sendt en pakke med en skriftlig beskjed, en DVD og en gjennomskutt mynt til Anderson Cooper i CNN.

Ifølge amerikanske medier er mannen bevæpnet, og han beskrives som svært farlig.

Politiet i Los Angeles og FBI har trappet opp sikkerheten rundt over 40 politifolk som er navngitt i manifestet, der han også gjorde det klart at lesbiske og asiater var aktuelle mål for ham.

UTBRENT BIL: Vraket skal tilhøre mistenkte.
SCANPIX

33-åringen er mistenkt for å ha drept to personer søndag og for å ha drept en politimann og skutt og skadet to andre personer på torsdag.Den ene av de to som ble drept søndag, er datteren til en tidligere politimann som nå jobber som advokat. 33-åringen mener advokaten er skyld i at han mistet jobben i politiet.

— Dette er en vendetta mot alle politifolk i California, og det må behandles slik, sier sjefen for politiet i Los Angeles, Charlie Beck.

JAGES: Christopher Dorner.
PRIVAT