Pastorene tilhører en evangelisk menighet og mishandlingen av den unge jenta skal ha funnet sted i et forsamlingslokale i Malmö, skriver expressen.se.

Det var jentas far og stemor som tok initiativet til det hele, fast overbeviste om at 14-åringen var en heks og besatt av onde ånder.

Jenta har i avhør fortalt hvordan hun ble utsatt for brutale, torturlignende ritualer og djevleutdrivelse, og at hun blant annet ble innelåst, bundet på føttene og brent med en glovarm kniv.

— De begynte å true meg «om du ikke erkjenner synder kommer vi til å skjære deg i biter og slenge deg ut i en svart søppelsekk, du kommer til å bli mat for markens dyr og himmelens fugler», har jenta fortalt i avhør.

Jenta fortalte videre at hun ble holdt innesperret i en hel uke, og at hun verken fikk sove eller spise skikkelig.

Om nettene ble hun utsatt for timer med djevleutdrivelse. Hun ble tvunget til å be fra midnatt til klokken 3 fordi det ifølge pastorene var da djevelen var ute.

Hun skal også ha blitt innsmurt i olje og tvunget til å drikke olje og ha blitt utsatt for andre fysiske overgrep.

En 37 år gammel mannlig og en 48 år gammel kvinnelig pastor er tiltalt i saken, sammen med jentas far og stemor. Rettsforhandlingene starter i Borås 5. mars.