Hague deltar i forhandlingene i Genève mellom Iran og den såkalte 5+1-gruppen, som består av USA, Kina, Russland, Storbritannia, Frankrike og Tyskland.

— Det har vært god framgang i forhandlingene, og framgangen fortsetter, sier Hague lørdag, på den tredje forhandlingsdagen.

Hague understreker imidlertid at det fortsatt er vanskelige punkter som må løses før en eventuell avtale blir en realitet.

— Det er derfor slett ikke avgjort at forhandlingene vil ende i en avtale i løpet av lørdag kveld. Alle avtaler krever fleksibilitet fra alle parter. Avtalen må være av en slik art at hele verden kan ha tillit til den, sier Hague.

Forhandlingene i Genève begynte torsdag, der Irans utenriksminister Mohamad Javad Zarif deltok fra start. Fredag sluttet både Hague og hans amerikanske, tyske og franske kollegaer John Kerry, Guido Westerwelle og Laurent Fabius seg til. Lørdag var den russiske utenriksministeren Sergej Lavrov på vei til Genève, og lørdag ettermiddag kunngjorde det kinesiske utenriksdepartementet at også utenriksminister Wang Yi er på vei.