Politibetjentene var utplassert på et treningsakademi i et avsidesliggende område utenfor byen Gowza nordøst i Nigeria da bygningen ble angrepet, opplyste en talsmann for politiet lørdag.

Boko Haram tok kontroll over Gowza tidligere i august, men militæret sier det planlegger en offensiv for å ta tilbake byen, som ligger i delstaten Borno.

— Det letes etter 35 politimenn som fortsatt er savnet fra bygningene etter det seneste angrepet, og det er svært lovende utsikter for å finne dem, sier talsmann for det nasjonale politiet, Emmanuel Ojukwu i en uttalelse.

Han sier til nyhetsbyrået AFP at det er for tidlig å spekulere i hvorvidt politibetjentene har blitt tatt som gisler av opprørerne.

Boko Haram har kidnappet hundrevis av mennesker og fått skylden for mer enn 10.000 drap siden 2009.

— Noen kan ha blitt drept uten at likene deres er funnet ennå, mens andre kan ha løpt i sikkerhet under det islamistiske angrepet, men de har så langt ikke meldt fra om hvor de er, sier Ojukwu.

Islamistgruppen, som har som mål å etablere en shariastyrt i Nord-Nigeria, har gjentatte ganger angrepet politi og militære i landet.