Det skal ha vært problemer med luken til nesehjulet som var årsaken til stansen, som varte i noen timer, ifølge avisen. Lufthansa hevder at feilen ble rettet opp, og at flyet var tilbake i normal trafikk mandag. Flyet ble godkjent under en sjekk samme dag.

Syv fly innstilt

Sju Germanwings-flyginger ble innstilt tirsdag fordi enkelte ansatte erklærte seg uegnet til å fly, ifølge BBC. Styrten i de franske alpene tidligere på dagen skal ha vært noe av årsaken.

Letingen etter de omkomne passasjerene fra flyet som styrtet i de franske alpene, ble avsluttet da det mørknet i går, skriver BBC.

Området sikret

Søket starter opp igjen onsdag morgen, bekrefter Pierre-Henri Brandet, talsmann for det franske innenriksdepartementet, ifølge BBC. Helikoptre har sluttet å fly i området. Utsendte fra militære vil slå leir i nærheten for å sikre området over natten.

Fortsatt er det uklart hva som skjedde da flyet med de 150 menneskene om bord styrtet på vei fra Barcelona til Düsseldorf tirsdag. Det er ikke funnet overlevende, men letemannskaper har funnet en av de svarte boksene, ifølge innenriksminister Bernard Cazeneuve.