Det opplyser canadisk politi tirsdag.

Den første pakken inneholdt en hånd. Pakken var blitt sendt til en barneskole i Vancouver og ble åpnet av en ansatt ved skolen. Den andre pakken inneholdt en fot og ble funnet av en ansatt ved en annen skole noen timer senere på dagen.

Nyheten kommer bare én dag etter at Luka Rocco Magnotta (29) ble pågrepet i Berlin. Han er mistenkt for å ha drept sin kjæreste, den kinesiske studenten Jun Lin (32), for deretter å partere liket og sende kroppsdeler til politikere i Ottawa.

Det er foreløpig uklart om funnene av kroppsdeler i Vancouver har noen sammenheng med drapet i Montreal, men ifølge politiet i Montreal har en hånd og en fot har vært savnet etter drapet.

Etterforskerne vil i første omgang forsøke å identifisere offeret og finne ut hvor pakkene ble sendt fra, opplyser politiet i Vancouver.

Magnotta ble pågrepet etter en omfattende internasjonal menneskejakt. Han ble til slutt pågrepet etter å ha blitt gjenkjent på en internettkafé i Neukölln i Berlin.

I pressen har Magnotta har fått tilnavn som «Canadian Psycho» og «slakteren fra Montreal». Drapet på Jun Lin skal ha blitt begått med ishakke.