— Noen kjøper med seg fem-ti eksemplarer, sier en medarbeider ved Relay-kiosken på togstasjonen Gare de l'Est i Paris til Le Monde. Kiosken fikk 125 eksemplarer av Charlie Hebdo før åpningstid klokken 6 onsdag morgen. Klokken 6.40 var de utsolgt.

Utsalgsstedene vil få daglige leveranser av bladet fram til 19. januar, og det vurderes om bladet skal trykkes i enda flere eksemplarer enn de planlagte 3 millionene, skriver Le Parisien.

Bladet, som til vanlig har et opplag på rundt 60.000 eksemplarer, kommer denne uken ut på seks språk, men bare den franske, italienske og tyrkiske utgaven kommer på papir. De engelske, spanske og arabiske utgavene blir tilgjengelig elektronisk.

- Hvor er jomfruene?

Den allerede kjente forsidetegningen er ifølge VG den eneste karikaturen av Muhammed i bladet.

Bladets siste side er viet 13 tegninger, hvorav de fleste harselerer med de to islamistene som angrep Charlie Hebdo. En forestiller terroristene som ankommer paradis og spør: «Hvor er de 70 jomfruene?». Bak en munter sky kommer svaret: «De er hos Charlie-teamet, tapere!».

Midtsiden viser blant annet en tegning av Triumfbuen med scener fra marsjen der 1,6 millioner deltok i Paris søndag. Tittelen er: «Flere mennesker til Charlie enn til messe».

«Alt er tilgitt»

Bladet inneholder illustrasjoner og artikler fra fem tegnere, to spaltister og redaksjonssekretæren som ble drept for en uke siden.

Tegneren Renald «Luz» Luzier, som mistet mange kolleger da terrorister massakrerte tolv mennesker i angrepet sist onsdag, sier dette om forsidetegningen hans.

— Jeg tenkte på å tegne Muhammed med «Jeg er Charlie». Jeg så på ham, og han gråt. Så skrev jeg «Alt er tilgitt». Og så gråt jeg. Og der var forsiden, der var den. Endelig fant vi vår forbannede forside, fortalte tegneren Renald «Luz» Luzier, som mistet mange kolleger da terrorister massakrerte tolv mennesker i angrepet sist onsdag.