Den 53 år gamle britiske seilerinstruktøren ble funnet død med hodeskader om bord i den brennende yachten, 15 nautiske mil vest for Buccament på St. Vincent, skriver den britiske avisa The Daily Mail.

Politiet har innledet drapsetterforskning og jakter nå på den norske kvinnen, som ifølge avisen var gift med mannen.

Ankom sammen

— Vi mistenker at noe ulovlig har skjedd og etterforsker denne saken grundig. Vi ser på dødsfallet som mistenkelig og følger alle mulige spor, sier politietterforsker Michael Charles på St. Vincent til The Daily Mail.

Han beskriver den navngitte norske kvinnen som «interessant».

— Som tilfellet er i enhver drapsetterforskning, må vi se nærmere på alt og alle, og vi skal snu alle steiner, sier han.

Stedatter aviser

Ifølge henne forlot kvinnen St. Vincent og reiste til Norge to dager før 53-åringen ble funnet død i den brennende båten, angivelig for å ta seg av barna sine.

— Hun pleier alltid å reise før ham. Dette er et sjokk for oss alle. Ingen har fortalt oss at dødsfallet blir sett på som mistenkelig. Vi har fått høre at det var snakk om en tragisk ulykke, forteller hun.

Seilerinstruktør

Ifølge vennen var han svært godt trent og arbeidet tidligere som instruktør for britiske spesialstyrker.

— Dette er sjokkerende nyheter. Han var en svært hyggelig mann. Han elsket yachten sin, Asante, og han passet godt på den. Han hadde en militær holdning til ting og var en streng seilerinstruktør, forteller mannen.