I en kringkastet tale oppfordret Netanyahu søndag Gazastripens innbyggere om å forlate områder hvor Hamas opererer.

— Jeg oppfordrer innbyggerne på Gazastripen om å umiddelbart forlate ethvert område hvor Hamas driver terrorvirksomhet. Hver og en av disse stedene er et mål for oss, sier Netanyahu.

Videre sa den israelske statsministeren at offensiven på den Hamas-kontrollerte Gazastripen, som startet den 8. juli, vil fortsette så lenge som nødvendig.

To drept i Gaza

Tidlig søndag morgen ble to menn på motorsykkel drept i et israelsk luftangrep i Gaza by, ifølge palestinsk helsepersonell. Ytterligere fem personer ble såret i angrepet.

Israelske luftangrep traff 20 «terrormål» på Gazastripen søndag morgen, mens militante palestinere skal ha sendt rundt 20 raketter eller bombekastere mot Israel, ifølge den israelske hæren.

Rundt 60 luftangrep rammet Gazastripen i løpet av lørdag. Et varslet luftangrep jevnet et 13-etasjers leilighetsbygg med jorden. Ifølge hæren hadde Hamas et kommandosenter i bygningen.

- Gjenoppta forhandlingene

Ildutvekslingen fortsatte søndag, til tross for at Egypt lørdag ba de israelske og palestinske delegasjonene om å gjenoppta forhandlingene i Kairo.

Tidligere lørdag møtte den palestinske presidenten Mahmoud Abbas sin egyptiske kollega Abdel Fattah al-Sisi i Egypts hovedstad Kairo.

— Mitt fremste mål er at samtalene om våpenhvile skal komme i gang igjen så snart som mulig for å unngå ytterligere tap, sa Abbas under en pressekonferanse etter møtet.

Den siste runden med samtaler mellom israelske og palestinske forhandlere brøt sammen tirsdag, etter ni dager med pause i kamphandlingen.

Ifølge palestinske helsemyndigheter har 2.085 personer, de fleste av dem sivile, mistet livet i konflikten. 64 soldater og fire sivile har mistet livet på israelsk side.