Det melder indisk TV mandag morgen. Ram Singh, som var sjåfør av bussen der voldtekten fant sted, var hovedtiltalt i saken.

Saken førte til voldsomme reaksjoner i India og store demonstrasjoner med krav om bedre beskyttelse for kvinner.

Etter mishandlingen på bussen kastet gjerningsmennene kvinnen og kjæresten ut i veikanten i det fattige Mahipalpur-distriktet i New Delhi. Bussjåføren forsøkte å kjøre over kvinnen, men kjæresten klarte å trekke henne unna. Hun døde senere av skadene.

— Hengte seg

Bussjåføren brukte sine egne klær til å henge seg på cellen, ifølge TV-kanalen CNN-IBN.

— Han visste at han uansett skulle dø på grunn av de sterke bevisene mot ham, sier den 20 år gamle broren til den drepte kvinnen.

— Jeg er ikke særlig glad. Jeg ville at han skulle bli hengt i offentlighet, legger han til.

Rettssaken mot gjerningsmennene startet i en domstol i New Delhi 5. februar, og det er ventet at den vil være ferdig i mai. De tiltalte risikerer dødsstraff dersom de blir kjent skyldige.

Uvanlig

Saken har blitt hastebehandlet av påtalemyndigheten og ble klar for retten etter bare knappe to måneder. Det er svært uvanlig for voldtektssaker i India.

Den 23 år gamle studenten og hennes kjæreste satt på en buss da de i midten av desember i fjor ble overfalt av minst seks menn. Kvinnen ble voldtatt og grovt mishandlet med en jernstang mens vennen ble banket opp.

Alle de fem tiltalte har tidligere erklært seg ikke skyldig i tiltalen, som innbefatter blant annet drap, gjengvoldtekt og bortføring.

En sjette tiltalt, en 17 år gammel gutt, er under den kriminelle lavalder og vil bli framstilt for en ungdomsdomstol.