Letemannskap har lett etter boksen som inneholder ferdskriveren i ni dager på ulykkesstedet i de franske Alpene. Airbus A320-maskinen fra Germanwings styrtet 24. mars.

Etterforskningsleder Brice Robin sier at de håper funnet vil avdekke flere detaljer som kan forklare ulykken, men at dette vil ta noen dager.

Taleregistratoren ble funnet etter ganske kort tid. Der kan man høre samtaler fra cockpiten som tyder på at annenflyger Andreas Lubitz styrtet flyet med vitende og vilje. Men ferdskriveren er likevel nødvendig for å få et mer komplett bilde av hva som skjedde.

Robin opplyser videre torsdag at det er avdekket at andrepiloten søkte på internett bare få dager før ulykken om hvordan begå selvmord og om detaljer om døren inn til flycockpiten. Dette er funnet på datamaskinen som etterforskere har undersøkt.

Tidligere har ferdskriverens beholder, eller skall, blitt funnet, men innholdet som ble funnet torsdag, har så langt manglet.

Germanwings-flyet traff fjellsiden med så stor kraft at flyet gikk fullstendig i oppløsning. Ingen av de 150 som omkom ble funnet som hele lik.