— Å gjennomføre et valg 20. juli er ikke lengre mulig. Valget må utsettes, sier valgkommisjonens leder Puchong Nutrawong.

Tidligere på dagen stormet demonstranter et møte mellom fungerende statsminister Niwatthamrong Boonsongphaisan og valgkomiteen.

— Møtet er over. Statsministeren drar fra stedet nå. Vi kan ikke fortsette møtet i dag, sier Somchai Srisutthiyakorn fra valgkommisjonen torsdag morgen norsk tid.

Natt til torsdag ble to mennesker drept i et angrep med skytevåpen og granater. Angrepet var rettet mot en demonstrasjon mot den thailandske regjeringen i Bangkok natt til torsdag.

To granater ble kastet inn blant motstanderne av regjeringen, ifølge politiet. Den ene av de drepte var en demonstrant som lå og sov, mens den andre var en demonstrasjonsvakt som ble skutt.

21 mennesker ble såret i angrepet, ifølge en alarmsentral i Bangkok. Det er ikke kommet opplysninger om hvem gjerningsmennene kan være, men det finnes ytterliggående personer både blant tilhengerne og motstanderne av den thailandske regjeringen.