— På nåværende tidspunkt er det ingen åpenbar kobling, sa statsadvokat Eric Maillaud på en pressekonferanse onsdag.

Den 48 år gamle mannen ble pågrepet tirsdag morgen, blant annet fordi han ligner på en mystisk motorsyklist som politiet tidligere har offentliggjort en fantomtegning av.

Politiet pågrep tirsdag kveld nok en mann som skal være en bekjent av 48-åringen. Han har ifølge politiet hatt et stort lager med våpen og eksplosiver hjemme hos seg selv. Mannen ble arrestert idet han forsøkte å «flykte», opplyser politiet.

Forblir i varetekt

48-åringen er tidligere beskrevet som en våpenentusiast, og han blir sittende i varetekt ettersom han er mistenkt for våpensmugling sammen med en medhjelper, ifølge Maillaud.

Men politiet har ikke funnet drapsvåpenet hjemme hos ham, og hjelmen hans er ikke av samme merke som på fantomtegningen av motorsyklisten som ble sett i nærheten av åstedet.

48-åringen bor kun 10 kilometer unna drapsstedet i Haute-Savoie-regionen i Frankrike. Han er tidligere politimann, men fikk sparken i juni i fjor, opplyser lokale kilder. Mannen har kone og tre barn og beskrives som stille.

Skutt i hodet

Britisk-irakiske Saad al-Hilli ble drept sammen med sin kone og svigermor da de satt ifamiliens bil på en parkeringsplass ved landsbyen Chevaline øst i Frankrike i september i 2012.

En fransk syklist, Sylvain Moller, ble funnet drept like ved. De fire ofrene var skutt minst to ganger i hodet. Familiens to døtre på sju og fire år overlevde, men den ene ble alvorlig skadd. (©NTB)

DREPT: Britisk-irakiske Saad al-Hilli ble drept sammen med sin kone og svigermor da de satt i familiens bil på en parkeringsplass ved landsbyen Chevaline øst i Frankrike i september i 2012. Her er journalist utenfor huset til den mistenkte.