For andre dag på rad er byen Raqqa bombardert av det syriske flyvåpenet.

17 mennesker ble onsdag drept i ett og samme angrep, ifølge en lokal koordineringskomité. Alle skal ha oppholdt seg på en offentlig plass i byen.

Lemlestede lik

Videoopptak viser væpnede oppførere som legger lemlestede kropper i en ambulanse.

STATUE: En mann sitter oppå den nedrevne statuen av Syrias tidligere landsfader Hafez Al-Assad i byen Raqqa. Bildet skal være tatt i går.
NTB Scanpix

De siste dagene har opprørerne tatt full kontroll over Raqqa, som er provinshovedstad i et nordøstlig område av Syria. Tusenvis av familier, hvorav mange allerede er flyktninger fra andre byer, har siden mandag flyktet til spredt befolkede områder utenfor Raqqa som følge av angrepene.En aktivist anslår at det ble gjennomført 25 flyraid mot byen onsdag, og at sivilbefolkningen er drevet ut.

Arbiske liga åpner opp

Samtidig har Den arabiske liga i dag åpnet for at Syrias opposisjon kan få innpass i ligaen.

— Hvert enkelt medlemsland kan etter eget ønske bistå opprørerne med alle typer selvforsvar, også militære, for slik å støtte det syriske folket og Den frie syriske hær, lyder beskjeden etter et ministermøte i Kairo onsdag.

Det betyr at det fra nå av er fritt fram for ligaens medlemsland å gi militær støtte til opprørere som kjemper imot president Bashar al-Assad og hans regjering.

RIVER NED: Statuen av Syrias tidligere diktator Hafez Al-Assad blir revet ned av opprørere i Raqqa. Bildet skal være tatt i går.
NTB Scanpix