Dødstallet etter Spania-terror oppjustert til 15

Tallet på drepte etter terrorangrepene i Spania er oppjustert til 15, opplyser spanske myndigheter.

Publisert Publisert

BARCELONA: 13 mennesker ble drept og over hundre skadd da en varebil meide ned folk i sentrum av Barcelona torsdag. Foto: Emilio Morenatti / Scanpix

  • NTB
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Catalonias innenriksminister Joaquim Forn bekrefter at det er sammenheng mellom terrorangrepene og en bilkapring nord for Barcelona. En mann ble funnet drept i bilen, og han regnes nå som det 15. dødsofferet.

Younes Abouyaaqoub (22), som mistenkes for å ha kjørt angrepsbilen i Barcelona, er fortsatt på frifot. Politiet advarer om at han regnes som farlig, og at han kan vært bevæpnet.

Les også

Spanias mest kjente kirke var trolig mål

ETTERLYST: Bilder av den antatte hovedmannen bak terroraksjonen i Barcelona. Spanske myndigheter offentliggjorde bildene mandag. Foto: AP / Scanpix

13 mennesker ble drept og over hundre skadd da en varebil meide ned folk i sentrum av Barcelona torsdag. Én person ble drept i et lignende angrep i byen Cambrils den påfølgende natten.

Mandag opplyste myndighetene at alle ofrene for angrepene er blitt identifisert.

Les også

Her har politiet endevendt rommet til antatt terror-imam

Abouyaaqoub antas å være det eneste medlemmet av gruppen som sto bak angrepene, som fortsatt er på frifot. De andre medlemmene er enten drept av politiet, pågrepet eller omkommet etter en eksplosjon som trolig ble utløst da gruppen forsøkte å lage bomber.

Publisert