Tungt bevæpnet politi gikk til aksjon i Uddevalla, sørvest i Sverige, søndag ettermiddag. Pågripelsene ble gjort med en halvtimes mellomrom, og begge er mistenkt for medvirkning til drap, sier politiet til Aftonbladet.

Et 20-tall polititjenestemenn skal ha deltatt i aksjonen.

— Pågripelsene skjer som følge av det spaningsarbeidet som er blitt gjort siden drapene skjedde, sier polititalsmann Christer Fuxborg til Expressen.

Funnet av jogger

En 18 år gammel kvinne og to menn på 21 og 22 år ble funnet drept ved en parkeringsplass ved sykehuset i Uddevalla lørdag morgen. Den ene befant seg i en bil, mens de to andre ble funnet på gaten utenfor.

Politiet har blant annet analysert ofrenes mobiltelefoner i arbeidet med å finne ut hvem de snakket med og hvor de befant seg i timene før drapet.

Det var en jogger som oppdaget det ene offeret i bilen like før klokka 7 lørdag morgen. Drapene skal ha funnet sted mellom klokka 1 og 1.30 natt til lørdag.

Flere naboer har fortalt at de hørte høylytt bråk, kraftige smell og et kjøretøy som forsvant i all hast i løpet av natten.

Kjenning av politiet

Venner og bekjente av de døde har opplyst at ett av ofrene var 21-åringen Alaa Farraj.

Familien hans avviser rykter om at han og den drepte 22-åringen tilhørte en kriminell gjeng. Begge er imidlertid tidligere dømt for grov mishandling. Farraj er også dømt for narkotikakriminalitet, brudd på våpenloven og trusler mot offentlig tjenestemann. (©NTB)