— Kom tilbake og rydd opp etter deg! Det er ordfører Tom Tates strenge beskjed til Bieber etter popstjernas besøk på QT Hotel. Etter å ha spilt en konsert i byen skal Bieber natt til onsdag ha tilgriset en vegg på hotellet med graffiti og deretter lagt et bilde av «kunstverket» ut på Instagram. Der har bildet fått flere hundre tusen «likes», men også mange sinte kommentarer.

— Hvis en normal person gjorde dette, ville vedkommende ha blitt dømt til 80 eller 100 timers samfunnstjeneste, fastslår ordfører Tate.

Nå krever ordføreren at Bieber må komme tilbake og vaske. Vernebriller og hansker ligger klar, sier han til avisa Brisbane Courier-Mail.

— Han skal få en mulighet til å gjøre opp for seg. Jeg ber ham behandle denne byen like godt som hans lokale fans behandler ham, sier Tate.

Men QT Hotel er ikke helt på bølgelengde med ordføreren og går i stedet inn for å bevare graffitien. «Han spurte, og vi sa ja», skriver hotellet på sin Facebook-side.

De lokale myndighetene skal ha beordret hotellet til å fjerne graffitien. Hotellet har svart ved å invitere lokale graffitiartister til å slå seg løs på veggen.