Det viser tallene etter at 94,2 prosent av stemmene var talt opp. Det betyr at Smer, partiet til tidligere statsminister Robert Fico, får 84 av de 150 setene i nasjonalforsamlingen.

En regjering ledet av Ficos parti vil glede Slovakias partnere i eurosonen, som ble opprørt da den sittende koalisjonen nektet å bidra til den første redningspakken til Hellas. Valget holdes tidligere enn planlagt, etter at den borgerlige sentrumsregjeringen kollapset i oktober på grunn av uenighet om hvorvidt Slovakia skal bidra til EUs krisefond.

Valgkampen har vært dominert av en omfattende korrupsjonsskandale, som har rammet tre av de fire partiene i den sittende borgerlige koalisjonsregjeringen. Saken har helt overskygget debatten om blant annet eurosonen.

Korrupsjonssaken ble først avdekket etter lekkasjer fra en etterretningsrapport som inneholdt detaljer om hvordan en rekke politikere fra mange partier har tatt imot bestikkelser fra privatpersoner og firmaer som på sin side har fått lukrative kontrakter.