Weiners kone er gravid

New York (NTB-Reuters): Kona til den amerikanske politikeren Anthony Weiner er gravid, melder The New York Times. Nyheten kommer samtidig som Weiner er innviklet i en pinlig sexskandale.

TREKKER SEG IKKE: Anthony Weiner, et av de største stjerneskuddene i det demokratiske partiet, er avslørt i en e-sex-skandale. Men han vil ikke trekke seg. Her ankommer han pressekonferansen mandag kveld.
BILDET ALLE SNAKKER OM: Her er bildet som kan felle Anthony Weiner som politiker.
  • NTB
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

Anthony Weiner er gift med Huma Abedin, som er en av utenriksminister Hillary Clintons nære medarbeidere. De to giftet seg for et snaut år siden, og nå venter paret sitt første barn, skriver The New York Times onsdag. Som kilde oppgir avisa tre anonyme personer med kjennskap til situasjonen.

Les også

[No available link text]

Weiner har vært ei stigende stjerne i Demokratene, og han er blitt ansett som en favoritt til å overta som ordfører i New York. Men det var før det ble kjent at han hadde hatt upassende kontakt med andre kvinner på nettet.Mandag innrømmet Weiner at han hadde sendt et frekt underbuksebilde av seg selv til en ung kvinne i Seattle via Twitter, og at han også hadde hatt upassende kontakt med flere andre kvinner på nettet.

Innrømmelsen kom han med etter først å ha blånektet og hevdet at underbuksebildet var lagt ut på Twitter av hackere.

Weiner sa mandag at han ikke ville gå av som følge av saken, men ifølge CNN presser partikolleger på for å få ham til å ombestemme seg.

Publisert
BT anbefaler

«Jeg kan knapt huske et band som har skapt større stemning»

Jeg kan knapt huske et band som har skapt større stemning på Bergens største konsertarena enn hva Imagine Dragons klarte…

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Trafikkulykke i Indre Arna

  2. – Høgaste tal vi har sett på lenge

  3. Ny byarena kan stå ferdig om få år. Først må de bruke 250 millioner på å fjerne Bygarasjen.

  4. Kåre Arvid Hesvik bisettes neste uke

  5. – Jeg har en viktig melding til dere som river andre ned

  6. – Det var helt surrealistisk