Den 57 år gamle gynekologen i Schifferstadt sørøst for Mannheim har i løpet av en årrekke tatt over 35.000 hemmelige bilder av sine pasienters underliv og nakne kropper.

«Den perverse lege»

Saken ble avslørt i september i fjor, da mannens legesekretær fikk mistanke og varslet politiet. Under ransakelsen av klinikken fant politiet mengder av fotografier og et par videoer.

Ennå er ikke etterforskningen avsluttet, opplyser statsadvokat Lothar Liebig til Bild, Tysklands største avis, som konsekvent omtaler gynekologen som «den perverse lege».

85 prosent av de 18.500 pasientene som ifølge statsadvokaten er blitt misbrukt av legen, har anmeldt ham. Det finnes imidlertid ikke bevis for at mannen har solgt eller distribuert bildene til andre.

Kjemper for jobben

Hovedpersonen selv har ennå ikke uttalt seg til pressen. Han kjemper for å få tilbake sin legegodkjenning og håper på å få medhold når klagen behandles om halvannen uke.

Han vil også være fornøyd hvis han får jobbe på et laboratorium der han ikke har kontakt med pasienter, opplyste hans advokat nylig.