Spaet ligger i forstaden Brookfield utenfor Milwaukee, og politiet tror gjerningsmannen er eksmannen til en kvinne som arbeider der.

— Gravid kvinne skutt

Den 45 år gamle mannen hadde nylig fått besøksforbud, og han var også blitt pålagt å overgi sine våpen til politiet.

Politiet jaktet fortsatt på gjerningsmannen søndag kveld. Fjernsynskanalen TMJ4 News melder at ett av de syv ofrene er en gravid kvinne. Denne kvinnen skal ha blitt skutt i nakken.

Gjerningsmannen etterlot seg også det som ble antatt å være en hjemmelaget sprengladning, noe som forhindret politiet i å gjennomsøke bygningen.

Skytingen skal ha tatt til i elleve-tiden søndag formiddag lokal tid.

Løp etter jente

Et øyenvitne, David Gosh, forteller til Milwaukee Journal Sentinel at han så en jente komme løpende ut av spaanlegget og rett ut i en trafikkert vei.

— Kort tid etter kom en stor, mørkhudet mann som holdt et håndvåpen løpende og så ut til å jage jenten, sier David Gosh til avisen.

Fordi politi var begynt å komme til stedet, skal mannen ha snudd og løpt tilbake inn i bygningen, eller inn i skogen bak den, sier Gosh.

Det ble søndag kveld norsk tid meldt at skadde pasienter kun ble tatt imot på sykehuset, og de kom med politieskorte fordi man fortsatt ikke vet hvor gjerningsmannen er.

Senere fant politiet mannen død inne på spa-senteret.

Seks drept i august

Spaanlegget skal være et 9000 kvadratmeter stort bygg ovenfor kjøpesenteret, ifølge Aftenposten.

Dette er den andre masseskytingepisoden i Wisconsin så langt i år. Tidligere i år ble seks personer drept og flere skadd i et sikh-tempel i Wisconsin. Gjerningsmannen tok så sitt eget liv.