Mannen som er mistenkt for å stå bak terrordrapene, har forskanset seg.

En fransk TV-kanal melder at mannen som er mistenkt for å ha drept jøder og soldater i Toulouse, er pågrepet, mens en annen melder at elitestyrkene kun forbereder seg på å gå til aksjon.

Det er TV-kanalen BFM som onsdag ettermiddag meldte at mannen er pågrepet, mens France 24 opplyste at elitestyrker fortsatt forberedte seg på å gå til aksjon.

En politikilde bekrefter at mannen er pågrepet overfor nyhetsbyrået Reuters, mens andre politikilder sier de ikke kjenner til pågripelsen.

Samtidig ankom president Nicolas Sarkozy området der den mistenkte 24-åringen har forskanset seg. Ifølge AFP skulle han ha samtaler med politifolk som leder aksjonen, i tillegg til at han skulle treffe representanter for ulike religiøse grupper i Toulouse.

Politiet rykket ut til adressen natt til onsdag, men mannen ville ikke umiddelbart overgi seg. I stedet forhandlet han seg fram et «kommunikasjonsverktøy» og lovet å overgi seg i løpet av ettermiddagen

24-åringen, som har erklært seg om al-Qaida-tilhenger og er av algerisk opprinnelse, har oppholdt seg i en leilighet i en omringet bygning mens han har forhandlet med politiet.