Det er nå gått to uker siden flyet forsvant sporløst på vei fra Kuala Lumpur til Beijing med i alt 239 personer om bord, mange av dem kinesere.

Pårørende venter fortsatt på å få vite hva som har skjedd og lørdag måtte politiet rykke ut for å stanse fortvilte slektninger som krevde svar fra malaysiske tjenestemenn på et hotell i Beijing. Mange av de pårørende klynger seg fortsatt til håpet om at deres kjære kan ha overlevd.

I tillegg til at leteområdet utenfor Australia er utvidet, er flere fly satt inn i søket. Blant annet deltar to fly med ekstra stor rekkevidde som vanligvis brukes i vanlig rutetrafikk.

Et norsk skip deltar i letingen, og minst sju kinesiske skip er på vei til området. Men så langt har mannskapene ikke sett noe til de mulige vrakrestene som ble observert av satellitter forrige helg.

De to store objektene ble lokalisert 250 mil sørvest for den australske byen Perth, men det er uvisst om det var snakk om vrakrester.

Australske myndigheter sier at letingen vil fortsette til de er helt sikre på at ytterligere søk vil være forgjeves.

MISFORNØYD: Slektninger av passasjerer som befant seg om bord på Malaysia Airlines Flight MH370 da det forsvant for to uker siden, krever opplysninger om hva som har skjedd med flyet. De er ikke fornøyd med informasjonen som malaysiske myndigheter ga under et møte på Lido Hotel i Beijing lørdag.
SCANPIX