Clinton slår tilbake etter meldinger om at Trumps folk brukte privat epost

Hillary Clinton slår tilbake mot Det hvite hus etter at seks av Donald Trumps medarbeidere ifølge amerikanske medier har brukt privat epost i embets medfør.

Publisert Publisert

PÅ OFFENSIVEN: Hillary Rodham Clinton, her avbildet mens hun signerte sin nye bok «What Happened» i New York tidligere denne måneden. Foto: AP / NTB scanpix

  • NTB
iconDenne artikkelen er over to år gammel

– Dette er toppen av hykleri, sier Demokratenes tidligere presidentkandidat Hillary Clinton til radiostasjonen Sirius XM, ifølge ABC News.

Clinton kommenterer også de gjentatte angrepene fra daværende presidentkandidat Donald Trump og hans stab under valgkampen i fjor høst mot hennes egen bruk av en privat epostserver mens hun var utenriksminister i Barack Obama-administrasjonen.

– De mente ikke noe av det. Hvis de var oppriktige om det, tror jeg at republikanere i Kongressen ville ha tatt til orde for gransking. Så langt har jeg ennå ikke hørt noe om det, sier Clinton.

Clinton omtaler sin egen bruk av privat epost som utenriksminister som «et dumt feilsteg, men en enda dummere skandale», og sier hun beklager at landet måtte utsettes for denne saken.

Under valgkampen i fjor høst tok Trump flere ganger til orde for at Clintons bruk av privat epost måtte etterforskes, og i en debatt sa han at Clinton ville «ha sittet i fengsel» dersom han hadde hatt makten.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. President Trumps eldste sønn møter i Kongressen for å svare på Russland-spørsmål

  2. Washington Post: Putin ga direkte instruksjoner om å svekke Clinton

  3. NYT: Comey ba om mer penger til FBIs Russland-etterforskning like før han fikk sparken

  4. – Det har vært tider der jeg ønsket å krølle meg sammen i sofaen og aldri mer gå ut av huset

  1. USA-valg 2016
  2. Donald Trump
  3. Hillary Clinton
  4. Det hvite hus