Politiet har foreløpig ikke villet bekrefte at noen mistet livet i ulykken.

Ifølge BBC er 32 mennesker brakt til sykehus etter styrten fredag kveld. Brannmannskap opplyser at disse har en rekke ulike skader.

Redningsarbeidere jobbet lørdag morgen fortsatt med å stabilisere bygningen der puben lå. Den beskrives som svært utrygg. Det jobbes også med å få fri mennesker som er fanget inne i puben.

— Jeg kan bekrefte at flere er skadd, men det for tidlig å opplyse flere detaljer, sier Rose Fitzgerald fra politiet i byen.

Om lag 120 mennesker var til stede for å høre på et band da politihelikopteret landet på taket til puben ved 23.30-tiden fredag kveld.

Minst tre fryktes døde

To politifolk og en sivil helikopterpilot befant seg i helikopteret, men politiet har ikke kommet med opplysninger om tilstanden deres.

— Omfanget av denne hendelsen tatt i betraktning må vi forberede oss på muligheten for at det kan være omkomne, skriver førsteminister Alex Salmond i den skotske selvstyreregjeringen på Twitter.

Tidlig lørdag morgen, åtte timer etter ulykken, ønsket politiet fortsatt ikke å si noe om hvorvidt ulykken har krevd liv. Om lag 120 personer skal ha vært inne i puben.

En nordmann som bor bare 200 meter fra puben, sier til VGat det vrimler av politi og brannmannskap i området og at det er satt opp sperringer 50 meter fra puben.

— Det er utrolig mye brannbiler her, og de jobber veldig på taket puben. Jeg tror jeg kan se halerotoren som står opp gjennom taket, sier Andreas Rød-Løkkevold, som selv var hjemme og så på TV da ulykken skjedde klokka 23.25 fredag kveld.

- Et fryktelig syn

Labour-politikeren Jim Murphy sier til kringkasterenBBCat han kjørte forbi puben The Clutha ved elven Clyde rett etter ulykken. Sammen med andre frivillige hjalp han til med å få skadde ut av bygningen.

— Det var et fryktelig syn, men folkene der har gjort en god jobb, sier Murphy, som er representant i Parlamentet i London.

LETER: Redningsmannskaper ser etter overlevende i den sammenraste bygningen etter helikopterstyrten i Glasgow. Flere personer skal være fanget i ruinene.
Andrew Milligan, Reuters

Store brannmannskaper rykket raskt ut til ulykkesstedet. Helikopteret gikk delvis gjennom det flate taket på den én etasjes bygningen. TV-bilder viser haleroret som så vidt stikker opp av taket.

— Helikopteret var inne i puben. Det var et kaos der, forteller Murphy.

Til tross for sammenstøtet ble det ikke utløst noen eksplosjon, og det brøt ikke ut brann.

- Voldsom eksplosjon

Puben var full av folk som hørte skabandet Esperanza spille.

— Midt i settet hørtes det ut som en voldsom eksplosjon, forteller Fraser Gibson (34), som var til stede for å høre bandet som han selv har spilt i.

— Vi visste ikke hva som hadde skjedd. Vi var som frosset fast et øyeblikk. Det oppsto panikk, og så forsøkte folk å komme seg ut døra, sier Gibson til BBC.

Både de som befant seg like ved ham og bandmedlemmene er uskadd. Selv om taket «kollapset fullstendig» så ikke Gibson noe som tydet på at bygningen var truffet av et helikopter.

Grace MacLean, som også var i puben, sier det tok en liten stund før taket kollapset og folk skjønte hva som hadde skjedd. Hun hørte ikke noen kraftig lyd da helikopteret traff taket.

- Fortsatte å spille

— Bandet fortsatte å spille, men så falt mer av taket ned og noen begynte å skrike. Så ble hele puben fylt med støv, forteller hun.

Mens gjestene på puben lurte på hva de var utsatt for, så avisredaktøren Gordon Smart helikopterstyrten fra en parkeringsplass et lite stykke unna.

— Helikopteret falt som en stein. Det hørtes ut som motoren fusket, sier Smart til TV-stasjonenSky News.

Han legger til at helikopteret så ut til å falle raskt fra stor høyde og at hendelsen var «surrealistisk».

Både Storbritannias statsminister David Cameron og opposisjonsleder Ed Miliband kommenterte ulykken natt til lørdag.

— Mine tanker går til alle som er berørt av helikopterstyrten i Glasgow - og til redningsfolkene som jobber i natt, skrev Cameron på Twitter.

I TAKET: Glasgow-puben The Clutha fikk et politihelikopter gjennom taket fredag kveld. Flere mennesker ble skadd, ifølge vitner. - Helikopteret falt som en stein. Det hørtes ut som motoren fusket, sier vitne Gordon Smart.
Scanpix
STORALARM: Om lag 40 brannfolk skal ha rykket ut til ulykkesstedet. Helikopteret traff taket på puben, men det har ikke vært noen eksplosjon eller brann.
Scanpix